Sambandscentral

AnnA 2009-06-05 10:14 (8 kommentarer)
och taxirörelse känns det som man bedriver ibland. Igår skulle yngsta dottern till stan efter skolan och handla kläder. Äldsta dottern skulle skulle in och kolla på bröderna Rångerdal och Kevin Borg i stans park.

Själv skulle jag lämna äldsta dottern i stan och plocka upp yngsta dottern. Vi skulle vidare till dansuppvisning som pojkens son hade. Under dagen ringde den ena o hade glömt plånboken hemma, den andre ändrade sig och skulle inte alls åka med mig, utan med kompisarna på busssen. Alltså kunde jag då köra direkt till stan och dottern kunde ändå handla, fast hon glömt sin plånbok. För att få detta att fungera blev det ett antal sms och samtal under dagen. Framförallt säkerställa att hunden fick mat och komma ut. I detta skulle även pojkens planering för sin son stämma.

Kvällens körning såg ut så här. Till stan, hämta upp yngsta dottern o kör till pojken. En snabb kopp kaffe och vidare till dansuppvisningen. När den är klar är det nästan en timme tills parkkonserten slutar. Kör hem till pojken igen. När vi precis parkerat oss i soffan, så sms äldsta dottern att det har slutat tidigare och vill bli hämtad. Fast hon vill åka hem till en kompis som behöver tröst med hjärtesorg. Sagt och gjort. In till stan igen och hämtar dottern, kör sen en omväg hem för att släppa av henne. 5 minuter från kompisen blir det ändrade planer av kompisens mamma, som tycker det blir för sent.

Jag var rätt trött, men nöjd igår kväll. All logistik fungerade och alla blev nöjda :)

Moot

Haha att du orkar :-)

2009-06-05 10:25:42

Doriz

Då får man sova gott med gott samvete!

2009-06-05 12:14:21

AnnA

@Moot, ja vissa dagar går det lätt fast det är mycket att göra!
@Doriz, det gjorde jag också. Det är så skönt när det liksom bara funkar i familjen :)

2009-06-05 14:43:17

kicko

Haha! Min mamma var den som alltid skjutsade när jag var tonåring, både mig och mina bästisar. Svenssons Taxiservice kallade min bästa kompis henne (var Svensson kom ifrån vet jag inte, men hon frågar fortfarande hur det är med Svensson när vi pratas vid). Det är guld värt med såna morsor!

2009-06-05 17:25:10

Bonitan

och nästan det enda jag tänker när det pratas om sånt här är "kan ungarna inte gå? ta cykeln? bussen? t-banan? pendeln? sen tänker jag att jag nog är jävligt avundsjuk.

2009-06-05 18:17:48

AnnA

@Kicko, ja det känns bra att finnas där och samtidigt får jag se att barnen kommer fram/hem som de ska :)

@Bonitan, alla bor inte i Stockholm med bra kommunikationer. Vi bor i ett litet samhälle ute på landet. Där får man ofta skjutsa barnen, för det går inga bussar. Cykla gör de dagtid, på kvällen/natten vill jag inte ha mina barn ute själv på cykel.

2009-06-05 19:31:27

Bonitan

så klart AnnA, men det görs även här i Stockholm där det inte borde vara några problem för ungarna - i rätt ålder - att ta sig hem själva. Herregud.. en kollega på jobbet har vuxna barn, VUXNA, som vill att pappa ska komma och hämta..
Men. Jag vill förtydliga. Det jag mest ville säga med min kommentar var det sista... jag är avundsjuk..
jag var alltså inte spydig och ber om ursäkt om det uppfattades så. Jag ÄR avundsjuk. För mej förekom det aldrig. Jag önskar att det gjort det.

2009-06-05 19:37:45

AnnA

@Bonitan, det vet jag hur det kändes. Jag hade turen att ha kompisar som hade snälla föräldrar, min egen mamma skjutsade i princip aldrig.

2009-06-06 19:57:50


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007