Tyck precis som du vill...

Moot 2009-04-22 18:59 (2 kommentarer)
... så länge du tycker som jag! Eller?

Tittade just på ett TV inslag på AFtonbladet om en skönhetsmiss i USA som visst hade uttryckt sig lite klantigt. I frågan om alla delstater skulle ta efter lagen om könsneutralt äktenskap så svarade hon att hon var uppfostrad att äktenskap skulle vara mellan man och kvinna och så tyckte hon. Jaha...och då skall hon hånas över hela världen. Har man inte rätt att tycka som man vill? (så länge man inte går runt och är ELAK mot folk). Men alla har väl rätt till en åsikt? Visst - det var ju ett fasansfullt dålig svar om hon ville vinna tävlingen... men annars då?

Nu handlar inte det här inlägget om frågan hon svarade på utan just att om man inte svarar som "man skall" då är det fel. Jag tror jag har ältat det här förut också. Minsta lilla konservativa åsikt i det här landet och man är både rasist och nazist i ett och samma stycke. Det är känslan jag kan få i alla fall och törs därför sällan säga vad jag tycker och känner.

Jag är en snäll människa och vill ingen illa.

Doriz

Klart du är snäll!
Hon var på morgnnyheterna igår och försvarade sig. Hon sa att det var HENNES åsikt och hon stod för det. Hon var glad att hon svarat som hon gjorde, för även om hon visste att det var politiskt inkorrekt, och att hon skulle förlora tiaran, så ville hon stå för det HON tyckte i längden.
Någon påpekade efteråt att de undrat vad hon tyckte USAs andra delstater borde göra, inte vad HON tyckte personligen...

Det är jobbigt att inte alltid vara PK. Att trampa folk på tårna. Men det är bra mycket jobbigare att inte få säga vad man vill.

2009-04-22 19:19:08

Moot

Men herregud... hon förlorar alltså tiaran för det? Man får inte tycka som man vill?

2009-04-22 19:33:57


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!