Kalven Klein

Corn 2009-04-20 09:15 (2 kommentarer)
Helgen, ja vad hände i helgen? Vi käkade väl lite middag och frukost och sånt. Och så åkte vi till stan och beställde ny tvättmaskin. Vi råkade också komma hem med ny hårtork, dvd-spelare, elvisp samt ett par infravärmerör. Det ni.

På eftermiddagen skulle vi baka banankaka på ett par gamla bruna bananer, femåringen var med och såg söt ut i sin riddardräkt som han hade på sig just då. Och på kvällen när jag behövde rymma hemifrån lite kom jag på att min mamma bor ju här nuförtiden, så jag tog med mig en kakbit och åkte dit. Vi drack te och pratade i en halvtimme, sen åkte jag till stan och parkerade bilen i hamnen där jag glodde lite på himlen och en båt ett tag.

Och hemma har vi en kalv vars mamma inte ville ha henne, så vi har gjort en egen liten inhägnad åt henne och på nätterna är hon i gamla lagården. Två gånger om dagen får hon mjölk ur hink, och så får hon en himla massa gos också. Att ha en brun och mjuk kalv med stora milda ögon nära sig är bättre än många saker. Lugnande och fint. I dag efter mjölkfrukosten blev hon spattig och ystrade omkring mig, studsade och viftade på hela kroppen. Jag satt på huk och bara skrattade. Sötsnuten. Det gör mig lite gott att få vara lite lantlig igen. Det var längesen nu.

Malena

fint!!

2009-04-20 12:03:51

Doriz

Tänk om alla finge ha en liten kalv i en vrå...att klappa på ibland.

2009-04-20 12:43:59


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.