Midsommarafton jag aldrig glömmer

Moot 2009-04-18 13:54 (2 kommentarer)
Att raljera med hur full man var hör ju kanske till fjortisstadiet :-). Det jag kommer beskriva nedan är dock min sista riktiga kanonfylla (och man kan väl säga att jag lämnade ungdomen med dunder och brak)..haha.

Det var midsommarafton för kanske 8 år sedan och jag bodde på Isle of Man. Alla andra svenska tjejer i huset hade åkt till Sverige så jag hade huset för mig själv. Vi hade en stor veranda så jag tänkte att jag slår till på en midsommarfest. Jag tror vi var kanske 10 personer totalt varav 4 svenskar. Vi hade TRE flaskor enliters snaps.... Engelsmännen tog en snaps var.. kanske två och vi svenskar delade på resten. Ja ni hör ju varhän det barkar. Lite senare på kvällen kom lite fler gäster och en av dem hade med sig någon sydafrikansk dryck som vi också snapsade (alla nu). KLockan 11 hade vår högsta chef kräks i rabatten så alla tackade för sig och gick hem (världens kortaste nyårsafton). Jag och min svenska vän bestämde oss för att gå ut. Problemet var att jag vid detta laget förmodligen var alkoholförgiftad (nära nog) och låg på golvet och kom inte upp. men men - vi skulle minsann och dansa.. men det var då - då jag kom på (jag är ju en skötsam flicka och ville inte förstöra huset) att INNAN man lämnar huset så måste man ringa "det där stället man ringer och stänger av elen och gasen innan man lämnar huset". Jodå min vän tyckte att det lät ju bra och började leta i telefonboken.... vår beställda taxi kom och chauffören tittade på oss genom den öppna dörren och bara skakade på huvudet och sa "tjejer ni kommer inte att dansa i kväll". Jag vet inte riktigt vad som hände men sen var det morgon och jag vaknade med ett hus som STANK av matjesillspad, punch (hade gjort punchgrädde och använt halva flaskan) öl och gud och hans moster. Låt mig säga att jag äter inte sill sedan dess.

GISSA om jag och min vän har skrattat åt det där med telefonboken och stänga av elen och gasen. Hon säger att just i den stunden så hade jag självklart rätt och det var inge konstigt alls att detta skulle göras. Detta är en riktigt smart tjej vi pratar om också.

Skrämmande hur alkoholen kan påverka en. jag vill ALDRIG mer må som jag gjorde 3 dagar efter den där kvällen. Men kul det hade vi. jag har lär mig en läxa dock... haha.

Det finns även en videofilm.....

Doriz

Vi vill se! Vi vill SEE!!!

2009-04-19 14:42:44

Lisasan

Youtube! Visaaa! :D

2009-04-24 21:47:03


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!