Påskakläder

Mea 2009-04-09 11:19 (4 kommentarer)

Om ungefär två timmar sitter jag i en bil på väg till föräldrarna, där påsken ska firas. Eller, firas kanske är att ta i, men jag ska i alla fall umgås med familjen och så ska jag SOVA. För jag är så trött, så trött. Jag vet inte om tröttheten är en svit av förkylningen, eller kanske vårtrötthet, eller bara en konsekvens av att jag för böfvelen aldrig kommer i säng i tid om kvällarna. Ska i alla fall anstränga mig för att inte somna i bilen hem, utan försöka vara ett gott sällskap till snälla kompisen som låter mig få lifta med henne.

Väl hos föräldrarna ser jag fram emot att byta om till min hemma-hos-föräldrarna-kostym. Det är en sammansättning av ett antal väldigt osnygga men oerhört sköna plagg. Jag har ett par gamla, urtvättade vita mysbyxor från tidigt nittiotal (sent åttiotal?) som alltid åker fram, och som alltid genererar kommentarer från övriga familjen. Dessa byxor kombineras emellanåt med en beigerutig flanellskjorta som är typ två storlekar för stor. Den brukar få agera morgon- och kvällsrock. Det ”intressanta” med denna skjorta är jag på fullaste allvar hade den på mig när jag gick på gymnasiet… 1. Hur tänkte jag då? 2. Var det verkligen inne med skitstora, beigerutiga flanellskjortor i början av nittiotalet? Det tredje plagget är egentligen inget klädesplagg, utan fårskinnstofflor som behövs i föräldrarnas kalla hus. De tycker själva att de har det så varmt inomhus, medan jag inte håller med och hasar runt i fårskinnstofflor under årets alla månader, förutom under typ juli. Så är det.

Trevlig påsk önskas alla!

ikapiika

Ja, det var inne med beigerutiga skitstora flanellskjortor i början av 90 talet. Jag hade flera stycken och var bara så snygg (enligt mig själv). Grungeprincessan gone peak performance... typ.

2009-04-09 11:43:56

Jazzie

Åh låter mysigt. Fult, men mysigt :)
Själv ska jag till landet och klä mig ungefär i samma stil.
Glad påsk

2009-04-09 12:06:18

Doriz

Haha! Jag fick för bara ett par veckor sedan se en gammal partybild från 90talet. JAG hade FESTAT i flanell!!! Någon måtta eller???

2009-04-09 12:52:14

Mea

Haha! Det känns bra att veta att det är fler som kör/kört samma stil. :D I måndags köpte jag dock nya mysbyxor som ska få stanna hos föräldrarna, så slipper de dåna över de gamla varje gång jag kommer hem. ;)

2009-04-15 16:22:08


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
Umeå
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-08-02
Antal texter
633
Övrigt
Valspråk