Litet tips

Mea 2009-03-30 21:10 (2 kommentarer)

Om man känner ett behov av lite massage, eller i alla fall lite tryck på onda punkter på ryggen, kan jag rekommendera följande:

1. Köp en tennisboll (eller få en av en snäll kompis).
2. Lägg dig på närmaste golv (gärna där någon nyligen dammsugit, för att undvika dammtussar i håret).
3. Placera tennisbollen under den onda punkten på din rygg.
4. Försök slappna av och a n d a s.

Det hjälper, men är förvisso inte lika skönt som riktig massage. Men i brist på sådan så diggar jag det. Men så gillar jag ju min spikmatta också, så kanske jag har en liten förkärlek för att ligga på knöliga, spetsiga föremål och försöka slapppna av. :)

Nu ska jag kolla på Spårlöst och gråta floder (det brukar bli så). Gillar egentligen inte programmet så mycket, men kan inte låta bli att titta på det. Och gråta.

LillaMolly

Använder du spikmattan regelbundet? Varje dag? Jag har också en spikmatta, men det har inte blivit nån rutin hos mig än att ligga på den dagligen. Men jag vill det, så jag ska försöka att få till det. Har du märkt nån effekt av den? Jag blir otroligt avslappnad när jag har legat på den en stund, men eftersom det inte blivit regelbundet, vet jag inte om den har nån långsiktigt effekt.

2009-03-31 13:57:13

Mea

@LillaMolly - nej, tyvärr har jag heller inte fått in någon regelbundenhet med spikmattan. Men precis som du så blir jag otroligt avslappnad efter jag använt den, och huvudvärk och diverse onda muskler försvinner. Ska försöka bli lite mer regelbunden med den, men det är inte alltid så lätt.

2009-03-31 17:04:32


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
Umeå
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-08-02
Antal texter
633
Övrigt
Valspråk