Kalashelg!

AnnA 2009-03-30 10:07 (inga kommentarer)
I dubbel bemärkelse. Fredagskvällen blev mysig med god mat och tv i sällskap av yngsta dottern.

Läskigt blev det lite senare, när jag skulle hämta den äldsta dottern och det blev blixthalka. Det var 2 plusgrader när jag körde hemifrån, sen sjönk temperaturen i ett nafs. En bil framför mig hade snurrat och demolerat hela bakvagnen mot en bergvägg. Måste hänt bara minuten innan jag kom där. Där stod redan folk för att hjälpa till att ringa, så jag körde vidare. På tillbakavägen var natten upplyst av blåljus från ambulans och räddningsbil. Otäckt, men ingen hade kommit till allvarlig skada, tack och lov.

Lördagen började med långpromenad med Lillebror. Ett så skönt sätt att börja dagen. Därefter ett varmt bad och göra sig lite fin. Sen kom pojken med son. Vi lösta melodikrysset tillsammans och sen fixade vi lite lunch.

Packade sen in barnen, pojke och älg och for på kalas. Pirrigt att träffa släkten för första gången, men allt gick hur bra som helst. Lillkillen var lite försiktig med sin gungälg. Den kanske inte var riktigt inriden ;)
Några timmar senare och magarna fulla av brownies, kanelbullar och tårta körde vi hem.

I stort har helgen varit en perfekt blandning av gos i soffan, promenader och pyssel.

Igår välkomnade jag våren med att plantera penseér och påskliljor i min kruka vid ytterdörren. Nu vill vi ha sol och värme, tack!

*ignorerar termometern som visade minus 2 grader i morse*



Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007