Vänskap

Anni 2009-03-13 23:50 (inga kommentarer)
Bästisen har åkt till barndomsbyn med alla barnen utom ett. Han är hemma med pappa och åker dit imorgon i en annan bil. Gräsänklingen ringde mej och undrade om jag inte skulle titta över ikväll på pizza och Så ska det låta.

Jag var i grannstaden när han ringde, och träffade tandläkare nummer sjuttioelva, som sa att det går finfint att göra en fusktand åt mej om några månader. Good news! En jobbkompis åkte med i bilen och vi tog ett varv på stan och sen åkte vi förbi hennes föräldrar och skulle hämta hem hennes katt som varit utlånad ett tag.

Hennes mamma hade fixat världens festmiddag åt oss, så vi blev kvar där ett tag och åt gott och alldeles för mycket. Sen stoppade vi ner katten i lådan trots protest-jam och körde hem.

Detta tog lite längre tid än jag beräknat, men jag hann till Bästismannen och Bästispojken innan Så ska det låta var slut, fast nån pizza hade jag inte direkt plats med. Men jag landade där i soffan med finaste grabbarna och en gosig katt. Sen fastnade vi framför en film och satt där med en kopp te. Det var precis vad jag behövde! Innan jag åkte hem fick jag en sån där riktigt go kram. Gamla vänner är fina grejer!

Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!