Vardag igen

AnnA 2009-03-11 10:30 (4 kommentarer)
och den är så mycket bättre. Visst är vädret grått och sysslorna likadana som förr. Men tänk er att slippa ha en knut i magen varje dag. Ingen magkatarr eller oro för att man ska säga något som triggar igång ett bråk. Slippa katt & råttaleken. Det finns inte ord för att beskriva hur skönt det är.

Barnen är med sin pappa på skidsemester. Vi sms och de verkar ha det hur bra som helst. På fredag kommer en trött dotter till mig tror jag. De kommer hem på natten mellan tor/fre och sen ska det skrivas nationella prov på fredag. Huga, hoppas det går bra.
På kvällen kommer pojken med son. Då får vi fixa lite god mat och fredagsmys.

Lördagen är intensiv. Först är det konsert i konserthuset i stan. Pojken med släkt är väldigt musikaliska av sig och det var självklart jag också skulle följa med och titta. Hur skönt är inte det, att bli tillfrågad som det var den naturligaste sak i världen?

På sena eftermiddagen är det modemässa där barnens moster medverkar. Vi ska dit och kika på senaste modet och frisyrerna. Därefter blir det hem och titta på melodifestivalen. Känns som det är läge för pizza eller nåt den kvällen.

Igår tog jag tjuren vid hornen och ringde upp exsärbon för att berätta att jag träffar en annan man nu. Pratade nämligen med hans dotter häromdagen och fick lite menande frågor, vilket gjorde att jag förstod att de spejat och sett hans bil. Hur sjukt är inte det? Nu hoppas jag att situationen är glasklar för exsärbon. Och att jag slipper fler korkade sms. Skaffa er ett eget liv säger jag bara!

Jag är så nöjd med mitt just nu, så lämna mitt liv ifred!

.jag

HÄRLIGT!

2009-03-11 11:29:52

Doriz

Skönt att du gått vidare! :)

2009-03-11 13:50:49

Malena

Ah vad härligt att läsa! Har missat progressionen fran halvflörtiga sms til en relation. Far läsa ikapp.

2009-03-11 17:53:55

AnnA

@jag, tror att du om någon vet känslan. Kram
@Doriz, det är så skönt. Faktiskt tror jag att jag gått vidare för länge sedan. Orkade inte ta steget utåt bara.
@Malena, det har gått snabbt framåt kan man säga :)

2009-03-11 19:10:38


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007