Today is a good day

Corn 2009-02-27 17:18 (3 kommentarer)
Jag måste skriva något fint när nu saker ÄR fina: Jag har köpt skidor, och jag har åkt skidor, igår med sonen och idag själv, mitt på dagen i strålande solsken och utan vantar, på våra egna åkrar. Det var HELT FANTASTISKT och jag stannade ibland och pustade och bara flämtade över hur vackert det var. Och så har jag varit hos min kompis frisören som drog i många slingor i mitt hår och nu ser jag lite extremblond ut, jag är LITE skräckslagen inför detta men jag tror att det bleknar snart. Eller jag menar tvärtom. Mörknar. Eh. Något sånt? Jag är ju blond i mig själv så det är inte värsta värsta grejen men det är ju ändå inte JAG, de här extrema slingorna.

Ja, skidåkningen ja, och sen kom jag hem och drack kaffe och gick omkring i mina långkalsonger ett tag och sen bakade jag kakor och sjuåringen och fadern gick ut och jobbade vilket gjorde allt enkelt för fyraåringen leker för sig själv och är nästan alltid nöjd, han lekte med lego och sjöng på punklåtar och nu har jag svängt ihop någon slags medelhavsfisk som står i ugnen och puttrar och på stereon öser Bad Religion, punk är nästan det enda jag lyssnar på nuförtiden, och så har jag köpt en lastbilstidning bara för att det stod om en Peterbilt från 1976 där i. Och så köpte jag finsk tjärlakrits och så var det nog allt, i kväll ska jag spela guitar hero med min familj och sen läsa vampyrroman.

Baumbi

åh vad fint! får man komma förbi? :)

2009-02-27 18:09:02

Skylla

Oj jäklar! Skidor! Om du visste vad jag längtar efter att köpa skidor. Jag har inte åkt på 30 år. Det finns ett fint spår runt åkern här utanför - inte vår egen förvisso. Men med räkningar på 19 000 får det allt vänta ett tag.

2009-02-27 19:29:40

BettyB

skylla. loppis! kostar nästan gratis och räcker tills man får råd med ett par flashiga.

2009-02-27 20:18:50


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.