Ja må hon leva!

Anni 2009-02-21 18:36 (2 kommentarer)
Den hemlige kocken, den nakne kocken, den elake kocken - dom översvämmar TV och bokhandlar och jag utmanar dom alla! Idag var jag den förvånade kocken, som överraskade mej själv med att lyckas fixa ihop en alldeles delikat lunch (om jag får säja det själv).

Min mamma fyller år idag och jag bjöd henne och pappa på lunch hos mej. Hon gillar pasta, vilket inte pappa gör, så jag fixade pastaskruvar åt oss och kokte potatis till honom och sen en gryta med kyckling och div. grönt och creme fraiche. Till efterrätt en fantastisk pannacotta! Nu är det inte så märkvärdigt egentligen, men jag lagar inte mat så ofta, fast jag egentligen tycker det är kul.

Vi hade hur som helst väldigt trevligt och sen hade jag hyrt The Queen-filmen, som mamma pratat om men aldrig kommer iväg att se. Dom tittar aldrig på film, mina päron. Jag är själv filmtokig och försöker få dom att inse vad dom missar. Den här filmen landade helt rätt och jag tror faktiskt att dom gillade den. Helen Mirren ÄR drottningen, helt suverän!

Sen gjorde jag smoothies till dom. Nåt som dom aldrig gör hemma, men dom slank ner.

Så vi har haft en fin dag och jag gillar att kunna göra nåt med dom som är från mitt liv, på mitt sätt och ändå nåt som dom oxå gillar.

Har jag sagt att mina föräldrar är världens bästa? Jag tycker inte dom är så gamla, men egentligen börjar dom bli det. Fortfarande pigga tack och lov, men ibland inser jag att jag måste pyssla om dom medan jag har dom.

Anni

Pannacottareceptet ifall ni vill testa: http://www.ica.se/FrontServlet?s=mat_recept&state=recept&receptid=606041
Mums! Jag lovar!

2009-02-21 18:39:02

Moot

Åhhh vad härligt :-)

2009-02-21 18:45:36


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!