Förtjust

AnnA 2009-02-21 16:34 (2 kommentarer)
blev jag igår när jag öppnade brevlådan. Ett silvrigt fint kuvert låg däri. Till mig! Det var lite bulligt så jag förstod att där var något mer inuti än ett brev.

Sötaste systerdottern hade skickat en present. Ett vackert halsband och armband med silvriga stela länkar som hon gjort själv. Mellan länkarna fanns fina mörkbruna stenar/pärlor. Oh så glad jag blev!! En finfredag :)

Idag har jag dessutom varit i stan och shoppat kläder. En beige vid kjol med hög midja, grönt långt linne, grön/beige randig topp att ha över linnet. En vit fin stickad kofta med knyte fram blev det också. Kjolen blev kalas till mina höga bruna stövlar. Dessutom hittade jag lite snygga underkläder. En lyckad shopping får man säga.

Ikväll bär det av till vänninan. Det blir pizza och melodifestival.

Jo, förresten, jag har avsagt mig kontakten hädanefter med särbon. Han klarar inte av att ha en vettig kontakt. Så, ajöss med honom. Önskade honom all lycka framöver, men han trodde nog jag bara var ironisk. Det var jag faktiskt inte. Inte blir jag lyckligare för att han är olycklig. Men se, det fattar inte han. Ha en skön lördagkväll. Det ska jag ha!

Moot

Heja heja - ha en skön kväll!

2009-02-21 17:18:08

AnnA

@Moot, det hade jag. Även om melodifestivalen lämnar mycket övrigt att önska...

2009-02-22 08:27:42


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007