Jag döööör

Moot 2009-02-10 09:57 (2 kommentarer)
så jädra snorig och yr i skallen så jag håller på att svimma.... coh det kliar i gommen (ehhh allergi). skit också jag hade en sån bra plan för att fördriva dagen och nu måste jag ligga här och fundera. Undrar om inte Lovefilm skickade mig någon sån där Danielle Steel miniserie här om veckan. Måste glutta.

Annars har de vaknat i liv på jobbet... had typ 20 mail imorse där de vill ha översättningshjälp och språkgranskningshjälp. Not SO interested men kanske gör jag ett ryck när min ipren har börja verka.

Over and out!

/Snor-Moot

Jazzie

Jag fattar inte varför du ska hjälpa dem. Allra minst när du är sjuk eller har allergi. De ska ju klara sig utan dig. Då får de väl ta och börja göra det också.

Eller gör du det för att det känns bra för dig att känna dig viktig? Du får givetvis göra som det känns bäst för dig, tycker bara inte att du ska vara dum-snäll. Du är inte skyldig företaget något.

2009-02-10 13:03:40

Moot

@Jazzie: du har rätt. Jag borde inte. Men fy jag känner mig just så himla värdelös på allt att jag är glad om jag kan vara till nytta någonstans. Att någon behöver mig liksom.... patetiskt men sant.

2009-02-10 13:15:04


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!