Sjuksyster

AnnA 2009-01-28 20:37 (1 kommentar)
har jag varit senaste dygnet. Natten som gick, till äldsta dottern som är sjuk i influensa. Hög feber och ont i kroppen. Aj, aj och ledsen blir man då. Då får man hämta saft, yoggi och alvedon. Klappa lite på pannan och säga fina ord. Sova får man göra en annan natt.

På jobbet spelade vi rundpingis som vanligt på lunchrasten. Fast det bar sig inte bättre att en kille sprang in i bordskanten, med handen före. Det blev en bra blödning i handen kan jag säga. Inget brutet. Spola under kallvattenkranen sen känns det bättre sa vi. Efter en liten stund gick jag o kollade hur han mådde och det var sådär. Rejält blodtrycksfall och vit om nosen. Ryggläge och upp med fötterna på en stol. Hålla sällskap och hålla koll på honom. Det blev ok efter en god stund på golvet i alla fall. Fick sms ikväll där han tackade för systerlig omvårdnad :)

Handla efter jobbet. Läsk, juice, proviva, småyoggi och chokladpudding. Allt som kan tänkas locka när man har nästan 40 graders feber. Nu har jag fått i henne mycket att dricka och till och med en rostad macka, toppat med ibumetin. Känns bra. Bara jag som är trött så jag skulle kunna somna här vid tangentbordet. Tror jag går och knyter mig nu. Svejs.

Tisdagens steg 10113

Doriz

When it rains!

2009-01-29 18:30:01


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007