Tröttfeber eller resfeber?

Anni 2009-01-23 17:40 (4 kommentarer)
Kom hem sent igår kväll. Tåget var försenat och jag var helt slut. Hade suttit på konferens och frusit som en hund hela dagen. Det var kallt i lokalen, men frågan är om jag inte hade feber oxå. Har känt mej skum några dar.

Nåja, jag hoppade av tåget och hämtade min parkerade bil. P-böter! TVÅ stycken! Totalt 1000 spänn för att jag stått i en T-korsning. Tydligen var det en gata som gick in på andra sidan gatan. Är det verkligen en gatukorsning när det är trottoarkant hela vägen och en parkerad lastbil som blockerar hela infarten? Dyr lärdom!

Bilen skulle lämnas in på verkstan, så snälla pappa kom och hämtade mej mitt i natten. Nu har lilla bilen fått nya bromsklossar och det kostade såpass mycket mindre än jag hade befarat, så det jämnade nästan ut sej med böterna.

Imorse gick jag upp i svinottan och körde 8 mil i snöstorm (i en lånad hyrbil) till ett möte. Jag gillar inte att köra i halka och snöyra, men vad gör man? Måste utmana gränserna, annars blir man fegare och fegare. Det gick ju bra.

Magen har morrat hela dagen och jag känner mej inte riktigt pigg. Imorgon ska jag iväg till England på en veckas jobbkurs. Inte tusan har jag tid att bli sjuk nu?! Jag skyller på sömnbrist, eller resfeber.

Sen har min sabla tandusling börjat krångla igen. Den där jag rotfyllde häromsistens. Nu har det blivit en svullen bula i tandköttet precis vid tanden. Det gör inte ont nu, men det känns som att det tänker börja när som helst. Då ringer man världens snällaste tandläkare och får en tid om en vecka och ett penicillinrecept för att ta med till England ifall tanden börjar illjävlas. Nu är jag åtminstone förberedd så gott det går.

Hela dagen har jag sprungit, fixat, jobbat, stressat och inte vågat sänka farten för att inte känna efter för mycket. Från mötet till tandläkaren, hämtade en grej hos Bästisen på vägen och fick en burk fisksoppa med mej till lunch. Sen till tandläkaren för att hämta recept, apoteket och hämta ut medicin, optikern för att laga mina sneda brillor, sen till hyrbilsfirman och lämna bilen, de körde mej till verkstan, hämtade min egen bil, körde till jobbet, åt upp fisksoppan (kl 2, höll på att dö av hunger!) och sen göra färdigt allt på jobbet.

Nu tänker jag kollapsa i en hög framför dumburken. Packa kan jag göra imorgon.

Hälften av alla jag känner har magsjuka. Resten är förkylda. Håll alla tummar för att jag inte åker på nåt skit nu när jag ska åka!!

Bonita

t-korsning eller inte? Kolla med din kommun, de som sysslar med lokala trafikföreskrifter bör kunna förklara för dig på vilket vis du parkerade fel.

2009-01-23 19:09:37

Anni

@Bonita - ja jag tänker försöka protestera, men dom har säkert nåt vattentätt argument. Det brukar dom ha. *mutter*

2009-01-23 20:48:39

kicko

Ett fasligt flängande på dig.
Tumme för att virus håller sig borta!

2009-01-23 20:52:28

Doriz

Ha en bra resa!

2009-01-23 22:25:53


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!