Beroende

AnnA 2009-01-17 09:35 (2 kommentarer)
är vad vi är. Av datorer och internet. Förmiddagen på jobbet var inte rolig igår. Den nya servern hade lagt av när vi kom till jobbet. Klockan tio skulle en bil hämta gods till Norge. De är inte med i EU som ni vet. Vilket innebär att det är en mängd papper att fixa. I datorn, som ska skrivas ut. Som inte fungerade. De tekniskt kunniga försöker koppla in den gamla servern igen. Och då fungerade vissa datorer, vissa stunder. Genom att springa runt och låna datorer som för tillfället hade uppkoppling mot servern fick jag jobbet gjort. Jag fick dessutom en underbar huvudvärk, av stressen antar jag. Men iväg kom det. Resten av dagen var något lugnare tack och lov.

Systern sms på em och bjöd på kvällsmat. Vi fick helstekt fläskfilé, hasselbackspotatis, sallad och en underbar sås gjord på grönpeppar, whisky och grädde. Mums i magen säger jag bara! Smolket i bägaren var att syrran antagligen fick ryggskott och hade så lagom ont i ryggen hela kvällen.

Sen tittade vi i alla fall på gamla filmer, från när barnen var små. Och diverse fester. Herregud, vilka frisyrer och kläder vi hade. Döttrarna låg dubbla av skratt ibland.
Vi körde hem ganska tidigt dock. Vi var trötta och syrran behövde vila.

Torsdagens steg 11662
Fredagens steg 14909 (allt spring på jobbet!)

Doriz

Jäklar vad du knatar på! 14 tusen liksom! WOW! God mat, mycket gott. Läste ett recept med roast beef med dijon och grönpeppar smet som låg uppepå soch smälte ner över röd potatis under i en form... drägel.
ursäkta ivägdrivandet av tankar...

2009-01-17 15:04:29

aniara

Låter roligt med de där gamla filmerna :)
Oh vad du stegar på..

2009-01-17 23:35:35


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007