... [uppdaterat]

kicko 2009-01-12 18:28 (2 kommentarer)
Ynklig lekröst hörs från badrummet:
"Men åååh, jag är alldeles skitblöt, bilen bara sprutar vatten!"

Jag kan inte riktigt bestämma mig för om det låter illa eller sött när barn säger skit och sånt. Men jo, det är nog rätt sött ändå. =)

...........................................................
Kaksmulan och jag har haft en förträfflig dag. Han är annars inne i nån allmänt avig och grinig period där den enklaste uppgift kan leda till fullkomligt sammanbrott (särskilt sånt som har med av- eller påklädning att göra) men idag har han glatt hoppat i långkalsonger när jag hämtade honom på dagis, babblat på hela vägen till bibblan i spårvagnen där han brukar bli trött och grinig och vill sova, mumsat päron och läst massa böcker och lånat ännu fler, GÅTT hem från bibblan utan gnäll om trötta ben och att det är kallt, hjälpt till att laga mat utan gruff (hur avancerat det nu är att räkna upp tio kycklingbitar och skära paprika, men men), klivit i badet utan bråk (och dessförinnan klätt av sig alla kläder själv utan det minsta "kan inte") och vad ännu mer anmärkningsvärt är klivit UR badet utan att gnälla, för att sedan snabbt hoppa i pyjamasen för att hinna spela lite Pettson och Findus på min dator innan läggdags. Sen somnade han på en gång utan att vara upp en enda gång, låååångt innan pappa kom hem.

nå, de är väl inte dummare än att de fattar att man måste skämmas bort med såna dagar lite emellanåt, de där små metermänniskorna vars yrke det är att testa gränser och vårt tålamod. :D

smilla

Så lagom sött när det morras mellan tänderna precis så där så att man hör men inte riktigt och barnet är högrött i ansiktet "Vävla mamma"

Det är då man funderar på om dagis ska ta över uppfostran helt och hållet... =)

2009-01-12 18:53:43

Mira

Kan man sälja dom på Blocket? ;-)

Men precis som hundvalpar är de sötast när de är små.
Att kriga med en unghund om ledarrollen är lättare än att diskutera med en 13åring.
Men dom är fortfarande söta när dom sover :-)

2009-01-28 22:57:41


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007