The same old routine

Corn 2009-01-12 16:23 (inga kommentarer)
I lördags hade jag en riktigt dålig shoppingdag, eller jag tyckte ju att den var bra men sen kom jag hem och provade skjortan och jeansen igen och bara "äh vad FUUUUULT". I dag efter avlämnande av urinprov på vårdcentralen (burken bar jag i en systemet-påse, det var jätteroligt tycker jag nog) åkte jag till stan och lämnade tillbaka kläderna. På stan träffade jag inte mindre än tre bekanta som jag känner genom olika jobb, det märks (än en gång) att jag har bott här ett bra tag nu. Det blev alltså flera pratstunder och sen frågade jag förgäves efter dashi-pulver på orientaffären och sen handlade jag käk och åkte hem medan jag pratade med en bästevän i telefon.

Sen hämtade jag barnen som mest var sura och som tjatade om dataspel och godis och när vi kom hem fick sexåringen syn på mina påsar och sa "jaha, vad har du köpt på Åhléns då?" och sen "Och vad har du köpt på Lidl? Någon dålig mat va?" och jag bara "ja, jag har köpt skitäcklig mat som smakar bajs" eftersom jag är en så mogen mor. Då sa han "jag menade bra mat. Jag menade faktiskt det". (jag tror inte på honom)

Jag har faktiskt köpt jättebra mat! Tysk korv med nittitre procents kötthalt och surkål. Här ska smörjas krås. Fast först kollar vi på Kung Fu Fighting och lite Kiss på youtube. (Paul Stanley sa just "my microphone needs Viagra". Nu dör jag litegrann av genans)

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.