men från Peking hörs det inget

Corn 2009-01-02 17:14 (2 kommentarer)
Jag fick just ett mail från mig själv, från förra året, som jag skrev på futureme.org. Det hade jag helt glömt bort så det var lite roligt. Tankarna jag hade för ett år sen handlade en del om ett eventuellt tredje barn, och om min karriär och min vikt. Haha. Som vanligt. Ett tredje barn blev det ej under 2008. Förmodligen heller inte under 2009.

Karriären har gått lite bättre, precis som jag ville. Jag har ansträngt mig mer och fått fler jobb. Vikten är i detta nu fyra kg mindre än för ett år sedan. Fast det märks inte eftersom jag har ett par nya svintajta jeans på mig, så just idag känner mig extra svullen och fläsko.

Min mor och bror med familj är här, men i dag lyckades jag tömma hela huset så att jag fick jobba lite. Det var sällsamt skönt att vara själv, jag mimade till lite Ebba Grön framför spegeln och drack kaffe och jobbade och njöt av det tysta huset. Samma sak i går kväll, nästan, alla gick och lade sig utom jag och min man som var själva för första gången på snart två veckor, vi låg kvar i varsin soffa och pratade och fnissade och drack bubbel och tittade på den mycket deprimerande och snygga filmen The Ice Storm.

Nu ska vi snart äta. Det luktar rödlök i hela huset. Kanske en missräkning från min sida. Kanske inte.

aniara

Jag fick mitt brev från mig själv igår jag med och det var mycket om att vara gravid, illamående men oxå drömmar om Myggan i magen. Det är så himla häftigt det där så nu skrev jag direkt ett nytt som jag kommer få nästa år. Hoppas vi hinner glömma igen och bli lika överraskade nästa år.

2009-01-02 17:53:44

Tintomara

Jag fick också ett brev från mig själv och kunde konstatera att som jag trodde hade absolut ingenting hänt (mig) under 2008.
Det sorgliga är att jag är tacksam för det.
Önskar dig allt gott under det nya året!

2009-01-03 12:20:52


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.