Apple quest

ikapiika 2008-12-29 10:31 (2 kommentarer)
Eftersom apple på nätet inte vill leverera förrän en bra bit in på det nya året har jag givit mig ut efter en affär som kan sälja mig en vit macbook med 2G internminne. Köpladorna avklarade igår och nä, givetvis fanns det ingen inne trots fina skyltex som fick mig lite sugen på ny dator trots allt. Idag ska jag ta mig in till stan och "applestoren" (som ju inte är en applestore utan heter nått annat..) Risken finns att de är bra mycket dyrare dock.

Är det förresten någon macig människa därute som kan berätta vad som skiljer alumacbooken mot den vita? Gör man ett misstag om man köper den vita?(som i mitt tycke är finare...)

Annars målar vi prinsessans rum och ska väl börja bygga sängen så fort svärfar byggmästaren har stolpat upp en plan på hur jag ska göra.

Moot

Åhhhh jag ångrar att jag inte köpte en vit fin mac.... mer för utseendets skull för jag vet inte om den är något bättre än andra :-)

2008-12-29 12:01:42

kicko

den vita har skojiga magneter i skärmen som man kan hänga nycklarna på... själv stör jag mig på den blanka skärmen där minsta blänk syns, men prestandamässigt vet jag inte vad som skiljer numera.

2008-12-29 15:55:25


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk