Stilla flyter

AnnA 2008-12-29 09:27 (inga kommentarer)
dagarna förbi. Ledigheten börjar infinna sig och jag tappar lite koll på vilken dag det är. Julafton var bra hemma hos systern. Alla blev nöjda med sina klappar och vi fick god mat. Jag fick en fin smideslykta att ha på altanen, en pump i porslin för diskmedel och värmeljushållare på ekbricka från cult design. De har snygga saker. Fick ett presentkort på växthuset, de har cult där. Ska nog köpa något mer i serien. En fin glasbricka med ljusarrangemang i silver, vitt och brunt. Dessutom fick jag lite hembakt knäckebröd och vörtbröd med mig hem. Så de andra juldagarna festade jag på bröd och allehanda juliga pålägg som leverkorv och kalvsylta.

Till och med nattsömnen har blivit något bättre. Vaknar bara 3-4 gånger nu på natten. Hoppas det blir bättre. Att vakna 7-10 gånger på en natt och bara slumra ytligt där emellan gör ingen människa glad.

Igår kväll landade yngsta dottern i hemmet igen. Vi gottade ner oss i min säng med fika och tittade på Mamma mia. Det är en riktigt feel good film och man kan knappt sitta still när man ser den. Nu ska jag njuta av mina lediga dagar, börjar inte jobba förrän fredag.
Idag blir det nog lite shopping. Dottern ville tona håret före nyår. Kanske skulle jag med ta och göra det? Svejs!

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007