Julaftons morgon

AnnA 2008-12-24 09:41 (2 kommentarer)
Nyss hemkommen från en långpromenad med Lillebror. Har dukat upp med fil och flingor, kaffe till det. Ett doftljus sprider lite värme. Husen runt omkring börjar vakna. Ligger det inte lite förväntan i luften? Ute regnar det underkylt regn. Det var riktigt läskigt att gå ute. Jag ska bara slå in de sista klapparna medans jag dricker kaffe. Barnen är hos sin pappa så de ska jag plocka upp på väg till systern, som vi ska fira jul hos.

Vi blir ganska många, 15 tror jag. Första julen för systerdotterns lille pojke. Känner jag min syster rätt kommer han att drunkna i julklappar. Men det är nog härligt att få vara mormor. Man kan gosa och leka med barnen, men slipper sjukdomar och vaknätter. Och han är en liten piggelin med glimten i ögat. Jag är glad att jag inte ska fixa någon jul i år. Här hemma har jag till och med rationaliserat bort granen. Att bara få komma till färdigt bord är en förmån. Själv bidrar jag bara med dricka och sill. Enkelt att handla och ta med sig.

Jag ska ta många bilder med min nya mobil idag :) Och kanske om gudarna vill och byxorna håller så lyckas jag lägga in några bilder sen.

Ha en riktigt GOD JUL nu!

Moot

Hoppas det var mysigt :-)

2008-12-24 22:38:10

AnnA

@Moot, det var det. Och den lille parveln är helt underbar. Jag är kär!

2008-12-25 10:36:52


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007