You have a sunny personality!

Moot 2008-12-05 11:41 (2 kommentarer)
Fick ett mail idag av en finsk kollega som också kommer att gå. Hon skrev att jag kommer inte ha några problem att få ett nytt jobb eftersom jag har "such a sunny personality". Ganska intressant att se hur folk ser en. Jag ser inte mig själv som "sunny".. eller kanske är jag det. Ständigt i jakt på att göra andra folk glada och inte få dem att känna sig obekväma. Ibland känns det som man hela tiden spelar ett spel. För jag känner mig allt annat än "sunny" just nu.

Igår fick jag i alla fall vara mig själv en stund. Gick på Synth After Work I Gamla Stan. Ett litet hål in i väggen med medeltidslook där det spelades BRA musik och serverades billig öl. Massa trevligt folk och jag kände mig som 14 igen. Nu skall det dock tilläggas att jag satt mig i ett hörn med min vän och mest tittade på folk :-). Men det var mysigt.

Idag skall Sunny Moot ta bilen till ICA Maxi för att inhandla diverse gott och sedan BAKA. Every cloud has a silver lining.. skönt att kunna ta fredagar ledigt utan semesterdag....

Sunny greetings/Moot

Doriz

Visst kan man bli förbryllad över hur folk ser en?!

2008-12-05 12:19:32

Sheela

Vilken fin komplimang :)

2008-12-05 18:30:11


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!