The Opposite

Mea 2008-12-02 13:49 (6 kommentarer)

Så sitter man här igen – naprapatjusterad. Det känns bra men jag är återigen trött efter behandlingen. Och idag känner jag också av lite värk från nålarna, men inget som stör. Och så fick jag lite tips om hur jag ska förbättra min hållning, och på så sätt kanske jag kan slippa rygg- och nackont i fortsättningen. Danke schön, säger jag om det.

Annars så vill jag mest gå hem och baka lussekatter och göra julgodis. Det känns lite konstigt, för jag har inte bakat lussekatter på flera år, eftersom jag oftast förvandlas till en stresshög såhär innan jul. Men inte i år. Än. Och jag gör grymt goda lussekatter.

I söndags så ägnade jag adventskvällen åt att lyssna på Peter Jöback, som sjöng diverse julsånger, och samtidigt så gjorde jag något som på intet sätt är vare sig jul- eller adventsrelaterat – jag rensade nämligen avloppen i handfatet i badrummet samt i duschen. Guuud så äckligt, men tyvärr nödvändigt. Långt hår som lossnar i duschen är ingen höjdare för avlopp, och heller ingen höjdare för den som måste rensa dessa. Men nu är det gjort (för den här gången).

Jo, och så har jag fått i uppgift att fundera över hur jag vill må, och jag har kommit fram till att jag vill bli glad igen. Så jag kanske måste börja göra saker och ting annorlunda. Får ta lite inspiration härifrån, kanske: http://www.youtube.com/watch?v=IjXUgxR4Z10

Och nu ska jag skriva en rapport som borde ha skrivits för ungefär hundra år sedan. Men – den som väntar på något gott… Haha!

Moot

Fy farao för avloppsrensning :-(... Funderan - var det Jöbacks nya julskiva? I så fall - är den bra?

2008-12-02 14:40:15

Mea

@Moot: Nej, detta var Jöbacks gamla julskiva, så jag har ingen koll på den nya. Någon annan som vet, kanske?
Och nej, avloppsrensning är ingen rolig aktivitet...

2008-12-02 15:31:00

LillaMolly

Bättre hållning? Vad fick du för tips då? Skulle jag också behöva...

2008-12-02 15:32:30

Doriz

magiska lussekatter? vad har du för knep???

2008-12-02 15:34:46

Mea

@LillaMolly: Än har jag inte fått så många konkreta tips (ska tillbaka igen till veckan för lite övningstips) men i grunden handlade det om att sträcka på sig och inte säcka ihop och skjuta fram huvudet, som jag tydligen gör. Spänna magen (och även rumpan lite) och höja något på huvudet var grundtipsen hittills. Jag återkommer när jag vet mer.

@Doriz: Jag har nog bara ett helt "normalt" recept (typ vetebröd med saffran, och lite mer socker och smör) och that's it. Men goda blir de. :)
Gjorde superenkel citronkola igår som också blev god; sök efter "citronkola" på Arlas hemsida så kommer det receptet fram.

2008-12-03 11:28:59

LillaMolly

Mitt mellannamn är hösäck, hahaha

2008-12-03 11:32:14


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
Umeå
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-08-02
Antal texter
633
Övrigt
Valspråk