Det borde lösa sig

Moot 2008-11-15 00:21 (5 kommentarer)
Alltså VARFÖR hade min chef det där snacket med mig igår? Jag grät mig igenom hela kvällen och sov inte på hela natten (fullmåne OCH hjärtklappning liksom....). Imorse gick jag raka vägen till chifen och sa att jag ville prata. Jag hade bokat ett rum och började med att säga "är det inte bättre att sitta i ett riktigt rum och prata om framtiden än att sitta på display i glasrummet mitt bland kollegorna"? Jodå "point taken"... mumlade han. Sen bad han om ursäkt för hela det klumpiga upplägget och sa att tyvärr så har man på huvudkontoret beordrat neddragningar och det är typ "sist in först ut" som gäller.... moi. I prakten har jag inga som helst rättigheter men han sa " att där kommer vi inte hamna". Jag får lön fram till slutet av april och jag får gå hem i morgon om jag vill. Men de ser helst att jag stannar för de behöver mig. Alternativet är att dom hjälper mig att starta upp eget och hyr mig som konsult. Jag är så himla glad att dom i alla fall inte tycker jag gör ett dåligt jobb... för det är ju det första man tror. Men så är inte fallet. Det är inte ultimat så klart men det känns MYCKET bättre. Fick ett mess från chefen nu under kvällen igen där han bad mig att inte oroa mig utan att de kommer hjälpa mig så mycket de kan. Sedan ringde en annan chef och hon har till 95% ordnat mig en intervju nästa vecka (ett jobb som jag själv spanade in för några veckor sedan). Kanske blir allt till det bättre? Får man ha sån tur ibland`?

Annars så:

When you are at peace, you are:

Deeply stable

When you are moved to act, you are:

Giving and warm

When you are inspired, you are:

Spontaneous and adventurous

When your life is perfectly balanced, you are:

Totally in the moment

Your life's purpose is:

To change the world

crackgrrl

Jag tror absolut att du kommer hamna nagonstans dar du trivs mycket battre! Hoppas du far en jattetrevlig helg och inte oroar dig for mycket -- det kommer bli bra i slutandan.

2008-11-15 03:46:48

ikapiika

Det låter ju bra mycket bättre i alla fall.
Jag håller tummarna att något av de jobb du söker blir överlyckliga att hitta dig, du får otroligt roliga arbetsuppgifter och en kanonlön.

2008-11-15 08:15:58

AnnA

Vad skönt att det ordnar sig!

2008-11-15 10:16:50

Pocks

Ja fy fan vilken pärs. Men du: Du går med ärani behåll och hamnar på något bättre. Kram!

2008-11-15 13:09:38

Jazz

håller mina tummar!!

2008-11-16 12:32:19


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!