soppa

ikapiika 2008-11-12 18:50 (2 kommentarer)
I helgen är det tänkt att vi skulle åka ner till vbg på tjejhelg, jag och två kompisar L&J skulle bila ner var det halvplanerat. L pratade om att köra på fredag, vilket passar mig dåligt då jag måste vara ute i bushen på fredag och inte kan smita tidigare. MoP ska dock åka ner på lördag morgon och jag tänkte att bra! då åker jag ner med dem och hem med L&J. MEN då J ska ha barn om några veckor bangar hon, vilket är förståligt och L vill inte köra ner själv på fredag, vilket också är förståligt. Vi fick erbjudandet att åka med MoP ner på lördagen och sen köra upp deras bil på söndagen men det vill inte L för hon tycker det blir för mycket att köra 60 mil två dar i rad.

SÅ, endera så åker vi SEENT fredag kväll och är borta hela helgen (vilket ger mig lite ångest)
eller så åker jag själv ner medMoP på lördagförmiddag (både L&J bangar), men då måste jag komma på ett sätt att ta mig tillbaka till uppsala, för jag vill inte köra MoPs bil själv.
eller så bangar vi alla tre och har en egen tjejträff i stockholm, vilket kanske är rätt taskigt mot västkusttjejerna som fixat massa kul.
Så, nu har jag lite ångest över att jag implanterade bilidén till L när hon ville boka tågbiljetter åt oss. (fast då trodde jag ev att jag skulle på tjänsteresa i anslutningen... ) så det är väl mitt fel.

jobbigt är det ändå,om än ett ilandsproblem, för oss utarbetade småbarnsföräldrar.

Moot

Attans.... dessa beslut. Men du... ååååk.. hur du än gör. Annars kommer du ångra dig. När du väl är där kommer du ha superskoj!!

2008-11-12 20:52:43

ikapiika

Ja, tjena.. detta tar aldrig slut. Messade lite med L precis (eftersom hon lovat ringa men som vanligt struntat i det...) och hintade att jag nog var beredd att åka fredag ialla fall . Men fick då svaret att hennes make var dåilg. så vi får väl se var det slutar.

2008-11-12 22:10:06


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk