ostrukturerat

Corn 2008-11-10 10:52 (inga kommentarer)
Så här är mitt liv:
I går var jag på bio och såg "låt den rätte komma in" med min man. Den var fantastisk. I natt somnade jag alltför sent och sen vaknade jag av en fyraåring som låg på mig, vid halv fyratiden, och sa "vad blir det om man korsar en häst med en människa?" och jag mumlade "en kentaur" och han sa "RÄTT!" - han är mycket för gåtor och vitsar nowadays - och tände lampan och ville vara pigg. Men jag släckte den igen och till slut somnade vi om efter en timme.

För en månad sen blev jag förkyld. Sen har det hängt i och i lördags kom ytterligare en förkylning, med förnyad kraft så att säga. Så nu är jag nysig och rödögd och hostig. I morse var jag på ett möte (jag intervjuade en vd på ett fint ställe, kameran strulade och det var pinsamt), sen var jag på ytterligare ett ställe och lämpade av lite matlådor, extraknäcket ni vet, sen åkte jag hem och hann få två jobbtelefonsamtal på den biten. Ytterligare ett möte inklämt i eftermiddag innan jag hoppar in på ett jobbpass på lokaltidningen. Jag har tre intervjuer att boka, jag har texter att skriva och foton att jobba med. Och just i detta nu har jag en djävulsk mensvärk och tänker ta itu med sömnbristen.

Framför mig ligger två veckor av sjuka mängder jobb. Men jag tror att jag kirrar det. Och sen åker jag SJÄLV till Småland, till min mor, där jag ska vara i hela fem dagar och på den tiden dessutom få mig två utflykter till livs; en till Ullared och en till Malmö. Då ska jag softa och slappa och komma ikapp lite grann. Kanske läsa en bok eller två.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.