många eldar

Corn 2008-10-19 23:24 (3 kommentarer)
Veckan var styrig och innehållsrik och sen blev det helg och då kom ett par nya vänner och deras små barn hit, det var ROLIGT och jättefint, men ni vet, man är lite på spänn när det är helt nya vänner, och man ska vara sådär inpå varandra. Men det var fint och god mat och roligt umgänge och pyssel och lite titta-på-korna och vandra-runt-ägorna. Mitt på dagen i dag åkte de hem och strax därefter åkte min man som ska vara utomlands på jobbresa i fem dagar och fyra nätter. Och jag vet att ensamstående har det så här jämt men jag är ändå lite orolig, inte så att jag inte klarar av mina egna barn men vi delar ju på det mesta vanligtvis. Min man lämnar på dagis och jag hämtar, vilket passar ypperligt eftersom jag inte är typen som gärna går upp klockan sex och fixar i ordning allt inför dagis. Men det ska gå och det kommer säkert att gå bra alltihop.

Vi åkte till stan och köpte lite pysselgrejer, boysen och jag, sen åkte vi hem och fikade lite chips, och efter pysslandet spelade vi gamla Nintendo 8-bitars, jag har inte spelat det på tio år ungefär, men det satt i fingrarna. Super Mario 2. "GUUUD vad du är bra mamma!" sa sexåringen. Vi eldade i kakelugnen och tittade på "Loranga, Masarin och Dartanjang" och sen sa jag "ska vi käka varma mackor till middag?" och barnen SKREK av glädje och så lekte vi lite Asterix och sen badade jag barnen och tvättade deras små korta blonda kalufser med kanelbulleschampot från USA och sen läste vi böcker i stora dubbelsängen och sen somnade de, fast först hade sexåringen en liten gråtkris och var lite ämlig men när han fick gå och läsa en bok om Egypten i sin egen säng somnade han till slut. Och min man ringde från båten till Estland och där i bakgrunden spelade en trubadur en Hurriganes-låt, som nästan är lite av "vår låt", och är det inte kärlek så säg?

Och så inleddes dagens tredje fas, den då min kära vän kom hit och drack te och åt kaka och så satt vi här i vardagsrummet och jag drog igång en brasa i öppna spisen. Det var också fint. Sen har jag badat och nu har jag suttit här och passat brasan som nu strax är helt utbrunnen och i och med det ska jag gå och sova.

Godnatt.

Malena

Ah vad mysigt det later. Lycka till som gräsänka! ;-)

2008-10-20 09:27:55

Moot

Kanelbulleschampoo?? Det vill jag ha. kanske man kunde locka till sig en lagom mysig kanelbullesugen man :-)

2008-10-20 10:14:08

ikapiika

Oj, jag som har barn som inte sover ännu tycker att det vore hemskt trevligt att hinna göra något annat än bara surfa en liten stund efter att de somnat. Fika med kompis OCH bada, vilken lyx.

2008-10-20 21:29:36


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.