Jag hade lite dåligt samvete...

Moot 2008-10-12 20:09 (1 kommentar)
...igår när jag skulle berätta för familjen att jag kommer att fira min födelsedag i London nästa år. Vi firade svägerskan och alla pratade lite generellt och jag tyckte det passade att säga (då vi pratade om resor) så jag sa högt "och jag kommer att fira min födelsedag i London i år med att se Depeche Mode"... och det var väl någon som mumlade något och nickade och sen fortsatte de prata om sitt :-(.

Det var bara min svägerska som tyckte det var trist att jag inte skulle fira hemma nu när jag äntligen har flyttat hem.. håhåjaja.. men hur kul är det på en skala att vakna upp själv på sin födelsedag? Inte så värst :-(. Nu kan jag vakna upp med crazy galna kompisen Jessica och ha skoj hela dagen. Fast det är klart... lite konstigt känns det :-(. Senaste 2 fylledagarna har jag firat borta. Sista hos Doriz och vi hade skitmysigt... och den innan det i Italien.. och det var också nice.. så det blir nog bra när jag tänker efter. På det här sättet får jag ju flera födelsedagar...tihi.

Oh well. Bara tankar som fladdrar runt.

Måndag i morgon.. känns inte bra på något sätt... blää. Kul planer för veckan dock med middagar och biobesök. Man skall inte klaga!

Over and out!

Doriz

Hoho! La Familia! What to say...
DM på fylledagen är B Ä S T!!!

2008-10-12 22:23:13


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!