i had a little bit too much...

ikapiika 2008-10-12 00:53 (2 kommentarer)
jorå, "sista" disputationsfesten i mitt liv... eller ja.. det kan man ju aldrig veta, men sista av mina doktorandbuddies som disputerade efter ett lite brokigt decennium med föräldraledigheter och eget företagande, men hon lyckades få till det ändå.

Apkul tillställning, jag och kompis Å partade ikapp, jag var tvungen att förklara begreppet MILF för henne vilket innebar att hon var tvungen att springa runt och förklara för folk att hon visst var en milf... hon är söt och en partyprincess av rang men ibland blir hon lite väl...
Nåväl sådär för ett tag sen insåg min kropp att den nog druckit en dryg flaska vin, pluss fördrink, avec och GT. Då blev jag tvungen att gå ut och kräkas i en buske, mindre kul, sen insåg resten av mig att det inte var så himla roligt att var toktrött och illamående så jag tog en taxi hem och sitter nu och nyktrar till (eller nått). Jag, Å och några till fick i alla fall alla gamlisar (eller ja, vi som började där på nittitalet) att inse att vi borde ha disputationsfester ändå, även om folk liksom är klara. För det vore ju hemskt tråkigt att aldrig få festa med gamla gänget igen..

så kul är livet i förorten. Häpp.

ikapiika

och idag har ångesten lägrat sig och bara tanken på att träffa dessa människor igen får mig att dö av skam. (vuxna människan festa sig sjuk...) Snäll G sov bredvid mig till nära 9.30 idag så jag är nästan vid liv.

2008-10-12 10:41:26

Moot

Ohh ångesten... not good...huuuga.

2008-10-12 18:28:59


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk