HÖGA irritationsfaktorer!!!!

Moot 2008-10-06 14:27 (6 kommentarer)
Ahhrghhhh det bara kryper i skinnet i mig idag. Normalt är jag en väldigt lugn människa och inte mycket rår på mig men idag kan listan göras lång:

- Min stökiga lägenhet där högarna liksom "växer" och det finns ingenstans att göra av all skit. snubblade flera ggr i morse

- Det finns INGET att göra på jobbet

- Depeche Mode väljer att lansera en ny skiva och en turne till nästa år.. och vart skall dom spela i Sverige? ARVIKA FESTIVALEN... vem f-n vill stå på en lerig åker? Inte jag! London på min födelsedag kanske?

- Det faktum att jag betalar mycket hög skatt och ändå får betala för läkarbesök och medicin. La ut en hel förmögenhet på medicin på lunchen idag... medicin som jag fick GRATIS på IOM (fast jag bara betalade 10% i skatt) för att jag måste äta den hela livet. Visst visst jag kan ju alltid flytta tillbaka dit men det vill jag inte så det irriterar mig idag.

- Allt ovan bottnar sig nog ändå i min irritation på min frisör(ska) som förra veckan sa åt mig att jag skulle motivera för henne varför jag ville ha långt hår... sen valde hon själv att lägga i ganska stora etapper som nu gör att det ser ut som jag har page framifrån och sen sticker det ut tesar under det. Skitfult!!!! Frisörer skall göra som man säger och inte mixtra själva.

åhhhh huuuuh det riktigt kryper i kroppen på mig. Måste nog gå till gymmet och få ur mig lite aggression ikväll.

/Arga Moot med I-lands problem

ikapiika

VA!!! Arvikafestivalen... det var det dummaste jag hört!

2008-10-06 17:15:10

ikapiika

Alltså varför väljer ett band som fyller globen på några timmar (varje fall var det så senast jag gick på konsert i sverige) att spela på en festival? Köpenhamn kanske... eller bergen... kräver bara lite mer barnvakt.

2008-10-06 17:18:33

Moot

@ikapiika: ja du det kan man verkligen undra. Men jag har noterat att efter Arvika har dom en veckas uppehåll... kanske tar dom sitt förnuft till fånga och kör en Stockholmsspelning också. Det verkar helt sjukt. Arvika festivalen kommer att invaderas av DM fan som inte vill se något annat... synd om de andra banden. Jag funderar på att ta mig till London. För se dem... det skall jag göra :-)

2008-10-06 18:36:39

Mysan

London låter ju som en finfin idé :-)

2008-10-06 23:27:44

Pocks

Arg-Mootie... Grrr. Men jag kan känna igen den där ilskan som bubblar ibland. Mensilska kallar jag den när jag har den - för det hänger oftast ihop för mig. DU: Det bästa med vårt system är ändå att vi har högkostnadsskydd på läkemedel och vård, så när du nu lagt ut din förmögenhet så behöver du snart inte lägga ut så mycket mer. Jag kan inte fribeloppen exakt, men de ligger under 2000 spänn. Jag tycker ju att det är svinförmånligt. Sen borde ju din medicin vara helt subventionerad tycker jag, men det är ju en annan sak...

2008-10-07 14:24:44

Moot

@Pocks: den VAR det innan jag flyttade härifrån... men inte nu längre :-(. 2000 pix är mycket slantar. Vi har det bra här i sverige men det finns dom som har det bättre..och det känns tungt att gå tillbaka till något som är sämre...håhåjaja. Det är dock priset man får betala för att vara närmare vänner och familj.. och i normala fall så irriterar det mig inte SÅ mycket.. men jag har väl en dålig vecka :-)

Mensilska...haha. inte ens det kan jag skylla på...

2008-10-07 14:41:47


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!