jag var bara inte gjord för dessa dar

Corn 2008-10-01 09:56 (4 kommentarer)
I går på eftermiddagen så hade jag en stor klump kött kokande på spisen, en banankaka i ugnen och femton skalade äpplen som jag hade skivat och nu stod och försökte trä upp på tråd för att hänga på tork. DÅ kom en kompis förbi, en kompis jag gillar men som vi sällan ser nuförtiden. Då kändes det lite jobbigt att köket såg ut som ett världskrig, att jag själv såg ut som ett världskrig med flottigt hår och finne-to-be på näsan (Hej Rudolf!) med slafsiga kläder och vilda barn. Det var jobbigt. Men vad gör man? Går snabbt och ler mycket så att det inte syns att man är ful.
Jag frågade om han ville ha kaffe men det ville han inte (tur) och vi stod utomhus och pratade (tur där också).

Jag vet! Jag är så ytlig.

I dag skulle jag ha gjort ett fotojobb utomhus men eftersom det har varit helt sjuka regn hela natten och även nu går det bort.

Nu: Frukost.

Moot

Vem är inte ytlig. Jag skulle inte öppna dörren om jag fick spontanbesök haha. Men du... vad gott allt lät. Den där banankakan har man ju hört talas om...

2008-10-01 10:14:59

Corn

alltså vi bor i hus och då syns man ju. jag stod i köket när hans bil körde in på gårdsplan och jag vet att han såg mig. :) Och mina barn var hemma, hade jag inte öppnat hade någon av dem sprungit och öppnat!

2008-10-01 10:36:33

Anni

Ja vadå? Du är mitt i livet! Var stolt och stå för det! Hade det varit jag, så hade jag inte brytt mej ett dugg om stök och finnar, däremot gärna smakat på den där banankakan... ;-)

2008-10-01 13:04:40

Doriz

Men JAG ÄSLKAR att komma och hälsa på mina vänner mitt i livet! När de städat ihjäl sig och ställt fram fina porslinet känner jag mig som "främmande"! Det finns en sexighet i att acceptera sitt kaos. Ha ha! Kan man säga så på svenska? Äh, du vet vad jag menar. Det är coolt när någon bjuder in med öppna armar trots att det ser ut som fan. När de inte bryr sig. "Ta mig som jag är!"

Jag vet inte varöfr jag går på så hårt... mest för att installera känslan i mig själv kanske? Ha ha ;)

2008-10-01 13:59:02


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.