Jag är bara lite full

Anni 2008-09-27 21:49 (1 kommentar)
men väldigt trött i hela kroppen. Idag har jag först varit ute på lång skogspromenad utan att hitta någon svamp. Sen åkte jag med Bästisen hem och snyltade lite lunch, med mumsig äppelpaj till efterrätt.

Sen skulle vi bara ut och plocka av lite majs i trädgårdslandet, men sen kom vi igång och började rensa ogräs. Och så hittade vi lite morötter och rödbetor inne i djungeln, så då plockade vi upp dom oxå, för att lägga in och förvara inför vintern. Hon är så pysslig Bästisen, uppfödd på landet med en mamma som lärt henne ta vara på sånt där.

Sen var det bara ett hörn kvar och då frågade jag, intet ont anande, vad som gömde sej under ogräset där. Det visade sej vara potatis, så då tog vi upp dom oxå. Aj mitt ryggskott!

Sen åkte jag hem och slängde gamla vissna balkongblommor och skurade hela balkongen. När jag väl kommer igång är det ingen hejd på mej. Så nu är jag ledbruten i hela mej och undrar om jag kommer att orka röra mej imorgon överhuvudtaget.

Efter alla dessa storverk tyckte jag att jag kunde unna mej en flaska vin till mina ugnsbakade nyskördade grönsaker, så jag tog en dusch och svidade om till nåt bekvämare och nu sitter jag här i soffan och lyxar mej.

Skål! :-)

PS. På lördag åker jag till New York! Man kan då inte klaga på att livet är enahanda!


crackgrrl

:)

2008-09-28 04:51:34


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!