jomensåatt

ikapiika 2008-09-21 21:05 (inga kommentarer)
Idag frågade dansfröken mig om jag hade dansat mycket tidigare... HURRA!!Hon sa att det syntes. Jag tycker fortfarande att huvudet hajjar mycket snabbare än kroppen men det kommer sig.

Gårdagseftermiddagen och kvällen tillbringades ute hos vännerna på landet. De bor precis vid en övergiven förfallen herrgård som med sitt läge, vid en sjö, ett par minuter från E4an sådär en halvtimma från Stockholm borde vara värd i princip hur mycket som helst. Det sägs att en av de stora finansfamiljerna äger den och bara håller på den i stället för att rusta eller sälja. slöseri tycker jag.

I alla fall runt herrgården finns massa övergivna, övervuxna parkanläggningar, bland annat en helt otrolig äppelodling på sådär 3-5000 kvm. Där hade vi lite picknick fram på seneftermiddagen med snittar och skumpa. Mycket najs. Det enda otrevliga var att en liten fästingsusling tydligen hoppade på mig. Hittade den när jag badade här för en stund sen. i NAVELN... riktigt elakt tycker jag. Nu går jag runt och har ont i kroppen och stel nacke och you name it. Givetvis både borrelia och TBE samtidigt,kanske lite TVAR också (om den sjukdommen finns längre...)

Annars har helgen innehållit lite shopping. lyckades ekipera mig med både en kavaj, ett par jeans och lite t-shirts. Jag hade dock behövt en kavaj i svart/grått och det blev en åt brunt/grått istället. Men då kanske jag får köpa en till istället...

Hemkommen igen städade jag ur min garderob. Bort med sommarkläderna och kläder som jag inte använder längre. Resultatet blev väldigt... svart, jag är så himla rolig i min klädstil.

Annars har jag börjat fundera på den där födelsedagen. Man kanske ska fira 35 trots allt.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk