ut med allt det andra. <br>Fan

ikapiika 2008-09-17 21:29 (1 kommentar)
Läget är följande. Om sådär två veckor fyller jag 35 och jag har liksom ingen lust med det. Inte så att jag har direkt ålderskris men det känns inte som något att fira. Jag antar att släkten väntar sig åtminstonne lite tårtfika. Bara det att sådana fikasejourer brukar vara erbarmligt tråkiga tillställningar. Nä om ikapiika själv får välja så åker hon till stora staden. Shoppar, kanske lunchar/fikar med någon stockholmskompis, går och tar en ansiktsbehandling eller nått och bara är utan massa barnkrav och dyl.

MEN just den helg som sammanfaller med min födelsedag är det städdag på dagis, så jag antar att det blir städ på förmiddagen och tårtkalas på eftermiddagen.

Sen är det så att släktingarna frågar mig vad jag önskar mig och ja... jag vill ha en schysst diamantring, laminofotöljer och källarrenovering 2.0 avklarad. Det känns jättejobbigt att komma på något födelsedagspresentslämpligt. Det jag behöver köper jag själv, och annat känns bara onödigt.

SÅ jag känner mig extremt bortskämd. Jag borde vara glad och tacksam över att jag har släkt och vänner som vill fira mig och ge mig presenter men jag bara vill inte. FY på mig.

Betty

Säg att du vill ha presentkort på ansiktsbehandling mm att lösa ut på den där turen till storstan?

2008-09-17 22:17:26


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk