Magkatarr - vik hädan

Mea 2008-09-15 17:13 (2 kommentarer)

Kära magkatarr, kan du inte ta och försvinna? Jag vet att det var läge för dig att dyka upp just nu, efter en tid av rätt så mycket stress (jag mår hur rätt bra just under de stressiga perioderna, det är tiden därefter som jag mår som en kratta), men jag kan ändå inte påstå att jag gillar dig. Alls. Blev i torsdags bjuden på trerätters italiensk middag (med tillhörande dito viner) efter min promenad Visa-koret, och det var något som magen inte uppskattade, och har sedan dess inte uppskattat nästan något som jag stoppat i mig. Gå dubbelvikt och knapra Omeprazol, så ser mina dagar ut nuförtiden. Och imorgon ska jag samtala med snäll person om min stress. Hoppas det hjälper. I alla fall lite.

Och så har jag blivit fast! Läste lite om debatten kring Stephenie Meyers böcker. Lånade första delen för att se vad allt handlade om, och nu… Måste. Ha. De. Andra. Delarna. Också. Helst. Nu. Har letat på bibliotek och boklådor – ingen framgång än. Får försöka sansa mig till torsdag, då jag återigen ska en sväng till huvudstaden och säkert kommer att passera Pocket Shop en gång eller två…

kicko

Ja, hädan med dig, magkatarr!!

2008-09-15 19:01:23

Mea

@kicko - Än så länge håller den dig borta idag. Elddopet blir nog efter lunchen... Håller såklart tumamrna för att den inte återkommer.

2008-09-16 11:08:55


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
Umeå
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-08-02
Antal texter
633
Övrigt
Valspråk