Släktturné

kicko 2008-09-07 14:57 (1 kommentar)
Vi har varit på liten släktturné i veckan. Först till svägerskan i Västergötland, sen till svärfar på västkusten, vidare till svärmor i Småland via Liseberg och sen ett kort stopp i Västergötland igen innan vi åkte hemåt. *pust*

Det är kul att upptäcka hur mkt större kaksmulan blivit på ett år. Det är lätt att missa sådär i vardagen liksom - han har väl alltid varit lika stor som han är nu?? - men det blev tydligt när vi jämförde den lilla kaksmula vi hade med oss till Liseberg förra sommaren. Den där som åkte vagn och hade napp och knappt ville åka Farfarsbilar eller kaninresan. Årets upplaga ställde sig kaxigt i kön till Knatterallyt med en biljett i sin lilla näve, lämnade oblygt över biljetten till killen som jobbade där och valde raskt en bil. Han hade dessutom önskemål på vilka andra åkattraktioner han ville pröva, och plutade lite när det visade sig att han var 10cm för kort för att åka Kållerado. Jag fick förtroendet att åka Små grodorna med honom (Uppskjutet/Fritt fall för barn) och våra farhågor om att det skulle vara FÖR läskigt för honom var obefogade. Kaksmulan var överens med mig om att det där killet i magen var mer mysigt än läskigt och när han blir stor ska vi åka alla läskiga vuxenkaruseller ihop.
"Ja, och då ska vi SKRIKA!" sa sötsmulan.
Nu är jag ju mer för att skratta mig igenom berg&dalbanor än skrika, men det är ungefär samma sak, så jajemensan - skrika ska vi! =)

Vi hann med ett snabbt lunchstopp hos Vicky och Malva oxå och rackarns var ungen har blivit stor sen jag såg henne senast! Tack för god paj!

Men nu är det skönt att vara hemma.

Vicky

Tack själv för magnetpusslet, säger Malva!

2008-09-07 19:44:09


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007