i pretend i can feel your hand

Corn 2008-09-05 19:27 (4 kommentarer)
I onsdags kväll åkte jag och min man till Dalarna där vi bodde på ett halvsunkigt stadshotell och sen gjorde jag jobb och mannen gjorde jobb och vi var i ett par trivsamma små bruksorter men som vanligt var det allra bäst att komma hem till våra gossar som var inne hos farmor men hade längtat efter oss.
I dag har jag varit och klippt mig hos en bekanting, jag fick både kaffe och prat och ett billigt pris.

Jag har käkat lowcarb helt strikt och duktigt i fyra veckor och "bara" gått ner tre kg, det är lite snålt tycker jag, särskilt på slutet då jag har stått helt stilla i två veckor. Fördelarna är ju förstås tydliga; jag mår bra och är pigg och jämn i humöret, suget är - i princip - borta, men ändå. Och ja, jag VET att jag har tjatat om vikt i flera år, och ändå blir jag aldrig nöjd, ändå lyckas jag aldrig PÅ RIKTIGT. Min kropp vill vara lite halvtjock. Eller heltjock, beroende på hur man ser det. Eller strålande yppig och man vill se det från det hållet.

Och så blir jag ju sugen på att se "superbad" och äta glass, bara för det. Bara på ren trots.

Jag försöker göra en riktigt fin svulstig blandskiva åt några kompisar. Det går sådär. Och så var fredagkvällen här. jahapp.

Moot

Ahhh men du nu blev jag inspirerad. Jag börjar min low carb diet på måndag. Eller snarare NO carb i två veckor och sen low carb. 3 kg är inte fy skam. Dessutom är jag glad att du påminde mig om hur bra man mår :-)

2008-09-05 20:00:53

Corn

jag menar typ no carb när jag säger low carb, dvs under 20 g per dag. lägre än så är ju svårare att komma om man vill äta mjölkprodukter och nån stackars grönsak då och då. :)

2008-09-05 21:02:41

Peppar

Hördu raring, ett knappt kilo i veckan, som det ju blir om man slår ut det, är precis lagom. Låt kroppen ta det i sin egen takt - det tog säkert lång tid att äta på sig de där extrakilona (som jag faktiskt inte ens vet om du har), så låt det ta tid att bli av med dem också.

2008-09-05 21:05:35

Moot

Bra då vet jag vart jag skall vända mig för tips och råd för det är det jag brukar köra jag med :-). Urpeppad nu. Tur jag läste det här inlägget!!!

2008-09-05 21:14:51


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.