imorgon och på söndag

ikapiika 2008-09-04 17:32 (2 kommentarer)
Imorgon ska stackars gaben operera näsan. (polyper) jag känner mig som värsta mamman i världen som vill göra illa mitt friska barn. Men jag hoppas att han slipper vara så tät så mycket. just nu andas han prima genom näsan givetvis men undersökningen förra veckan fick doktorn att säga att han skulle operera sina barn med så mycket tjafs bakom näsan i alla fall.

Lite hemskt känns det dock. Någon som har något tips på hur man preppar en nästan 2 åring såhan inte får en traumatisk upplevelse? På besöket förra veckan fick han glass och leka med alla leksaker så då var stället i alla fall spännande.
Nä, jag håller alla mina tummar att det går bra imorgon.

Annars har jag gjort en spännande grej. Jag insåg att vår "friskvårdspeng" från jobbet inte skulle funka att köpa friskis och svettis kort för så jag bokade in mig på en streetjazzkurs istället. Jag snackade med en kille på stället som lovade att det inte bara skulle vara fjortisar så jag hoppas det stämmer. Helst skulle jag vilja dansa lyrisk jazz eller modernt men det funkade inte med mina tider så det får bli bra med streetjazz. Första klassen är på söndag och jag har inte dansat jazz på 15år så vi får väl se vad jag kommer ihåg...och om jag över huvud taget kan gå på måndag.

Kul ska det förhoppningsvis bli i alla fall.

Kakan

Hoppas att operationen på gaben gick bra! Dans är så skoj!

2008-09-05 16:54:55

ikapiika

Tackar, Gabens operation gick aldeles enligt plan han är hyfsat pigg och tittar just nu på bolibompa med syrran.

2008-09-05 18:01:41


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk