En riktigt

AnnA 2008-08-20 18:22 (1 kommentar)
mastig dag på jobbet. Ett litet axplock..
Mailat minst 8 gånger fram och tillbaka samt pratat i telefon om ett ärende i Indonesien. Några bokstäver fel i ett B/L och vips så är fan lös..
Skickat en maskin på 70 ton till Belgien, vilket tog hela förmiddagen att ordna med alla papper, försäkringar osv. Allt blir special tack vare tyngd, storlek och värde på maskinen.

Telefonen har varit som tokig, datorn har hängt sig. Och i min skrivare passar andra på att skriva ut utan att säga till. Vips får dom sina ordererkännande på klisteretiketter :)

Ringt och efterlyst simkort till 2 telefoner för andra gången! Ska det ta en hel vecka att få ett simkort. Klåpare..
Där emellan har jag hunnit med att fika, skicka några offerter och lite reservdelar till Hallstavik.

Jag har ordnat med dottern och fixat provtagning, läkarbesök och återbesök under samma dag på vårdcentralen där vi bor. Övertalade dem att ta emot henne och så skulle jag komma och betala och lösa ut receptet när jag körde hem. Bokat 10000 mil service på bilen till nästa vecka.

Väl hemma rationaliserade jag bort gräsklippningen. Det lär jag väl få ångra, det kommer väl spöregna resten av veckan. Men jag pallar inte. Däremot fixade jag riktig kvällsmat. Fräste grillad kyckling, lök, grönsaker med nudlar, chili tai och soja. Det blev smaskens. Nu har jag stoppat i mig ett choklad igen. Inte lika bra, men vem bryr sig idag? För nu är jag dödstrött!


Anni

Vilken dag!

2008-08-21 08:52:13


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007