Det känns inte bra

Moot 2008-08-20 14:45 (3 kommentarer)
Jag har tydligen gjort en vän besviken. Jag tycker inte att jag har gjort något för att förtjäna det eller att jag kunde ha gjort något annorlunda. Men det spelar ingen roll.. hon är besviken på mig och hon är en bra vän som inte förtjänar det. Det känns RUTTET :-(

Dessutom så måste jag tillbringa hela kvällen med att städa och tvätta. Men men i slutändan så sker ju något kul... imorgon kommer vännerna från Isle Of Man.. jag lääääängtar :-)

Over and out!

Jazz

Åh, jag börjar bli starkt allergisk mot känslan besviken.
Besviken har bara rättigheter och inga skyldigheter. Och känslan är så galet mycket laddad med krav.
Besviken innebär att det fanns förväntningar och krav ställda som inte blivit uppfyllda. Alltså är det någons fel. Problemet är bara att den som felat inget kan göra. Besvikelsen är redan där.

Besviken är sån skillnad mot ledsen. Ledsen kan man bli utan att någon ska beläggas med skuld. (omöljligt med besviken) När någon är ledsen finns det möjlighet att se ur den andres perspektiv utan att ringakta den ledsna känslan. Men inte besviken. För besviken är alltid kopplad till krav och skuld.

Jag hatar känslan besviken. Min syster blir sällan ledsen, alltid besviken.

2008-08-20 15:44:42

Moot

@Jazz: du kunde precis klä min känsla med ord där. Precis så är det!

2008-08-20 15:47:07

crackgrrl

Ja, vanner som jamt och standigt skickar ut en pa guilt trips ar ganska trottsamma. Lustigt ocksa att man aldrig sjalv fattar vad man gjort forran de kommer och trycker ned det i halsen pa en.

2008-08-20 17:08:23


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!