here's my fist, where's the fight?

Corn 2008-08-15 21:07 (4 kommentarer)
Ja, int vet ja vad jag ska skriva om, men jag ska skärpa mig och börja skriva lite mer, lite FYLLIGARE. Det har varit några dagars slöhet kombinerat med jobbstart, jag har varit extremt trött och slö men SNYGG; hör ni det? Det är sällan jag är SNYGG men det har jag varit nu (och jag tänker ALDRIG ge upp det här att skriva med stora bokstäver ibland, för det är så bra), och det här med snygga t-shirts har börjat bli my THING (så sa en kille på SATC häromdagen, han slickade folk i ansiktet när han kysstes, och när Charlotte sa åt honom sa han förnärmat "What? That's MY THING!"), men ja, hursomhelst, min t-shirtsamling börjar bli rätt stor, jag är helt tvärsäker på att jag har de snyggaste i hela vår lilla håla som består av femtusen personer. Om jag får vara så förmäten. Det är ju inte så att jag har tusen tishor men jag har några fina. Minsann. Så jag gick här hemma och wastade min skönhet på INGEN eftersom jag inte träffade nån. I lejongula mjuka tishan gick jag till brevlådan och kände mig snygg, typ. För mig själv. Men det är inte illa, det.

Jag har alltså varit snygg (fast det börjar lägga sig och ersättas av tre stora tonårsfinnar) och sur och trött. I dag tog jag med mig sexåringen och åkte till mammas hus för att måla, det är roligt att ha huset här, tre kilometer bort, och ha ansvar för att måla det. Vi har ställt dit lite möbler också. Det är nästan som att ha ett dockskåp, att dona med och måla! Mammas blivande lilla sovrum som hade en assnygg blåvit sextiotalstapet (dock var den flottig och ful och skavd) är numera mörkblått. Blått är flott. Sexåringen målade halva rummet, helt själv, han var så ENORMT duktig och hjälpsam och verkligen gjorde nytta, vi tog fikapaus mitt i och då satt vi ganska tysta i mammas turkosvita stora tomma kök och gungade på varsin stol och bara tuggade och hade det fint.

Sen målade vi mer, lyssnade på radio, häcklade Rix FM:s jinglar, sjöng lite, pratade om Rom. Sexåringen överraskade genom att veta att påven bor där (typ), och jag bara "men vet du vad påven gör då?" och han bara "ja, han bestämmer över världens alla katoliker" och sen pratade vi om monarki och presidenter och ministrar.

För att behålla lite av den snygga ursprungstapeten hade mamma bett mig att spara som en fyrkant som man sen kunde rama in (tack för tipset, Baumbi), men sen hade jag inget vattenpass med mig så jag vågade inte göra en fyrkant, istället gav jag mig på det ännu svårare EN CIRKEL, med snöre och penna ni vet. Och sen fick jag måla på fri hand med en tjock pensel, så det blev inte extremt jämnt och fint, men nog duger det. Nu är det möööörkblått och så en rundel gammeltapet på en vägg. Det blir fint det. Fast färgen räckte inte, darn, så vi fick helt snopet åka hem efter att ha målat cirka 1,75 strykningar. I morgon åker jag in och köper en liter till.

Hemma hade min man och lillegossen mekat med bil. Nu har vi käkat middag och barnen har bråkat helt SJÖÖÖUKT mycket, båda är inne i någon känslig fas så därför slår det blixtar när de blir arga/ledsna samtidigt.

Och så har vi fått paket av astrud! Tack honey, vad gullig du är. Vad fint du hade gjort, och vilket toppenjobb din sambo verkar ha!

Nu är det fredagsmys, beställt av barnen, i form av popcorn och guitar hero.

tori

jag skriver OCKSÅ med stora bokstäver. it's the shit! eller kanske my THING. haha.

2008-08-15 23:48:12

C.

Versaler är UTMÄRKT.

2008-08-15 23:51:58

Baumbi

haha, du är som Hypos svar på Ernst Kirchsteiger! du får plåta så jag får se hur det blir (jag vill också ha ett pysselhus!)

2008-08-16 11:49:44

astrud

Så bra att det kom fram som det skulle :-)
Jo, han kanske verkar ha ett toppenjobb men tyvärr är det tvärtom eftersom delar av ledningen har som hobby att trakassera sin personal m.m.

2008-08-17 16:45:31


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.