När fasiken blir man nöjd???

Moot 2008-08-15 21:01 (5 kommentarer)
Om jag fortfarande bodde kvar på Isle of Man så skulle jag förmodligen spenderat fredagkvällen med bästevännen Andreas... druckit massa vin och analyserat musik och låttexter till fyra på morgon. Något bakis hade jag eventuellt tagit mig till golfbanan på lördag eftermiddag och sedan däckat med en kina och DVD på lördagkväll. Och det hade jag varit nöjd med!!!

Hade jag bott kvar i Zurich så hade jag nu förmodligen druckit drinkar med Johannes (herregud har jag bara killpolare?) på någon bar och ventilerat hur vi någonsin skall ha råd att köpa en lya och hur orättvist livet är mot oss singlar... haha. Lördagmorgon hade till 100% spenderats på Terrasse ätandes brunch med tjejerna. Det hade jag också varit nöjd med.

Back in Sweden så spenderas fredagkvällen med en nyttig (inget onyttigt har slunkit ner ännu) middag och en tur till gymmet.. och i morgon ...nja inget planerat. Kanske gym eller slå några bollar på rangen. Och jag är nöjd med också.

Men bara nöjd så där... inte superlycklig och supernöjd. Blir man någonsin det? I så fall HUR frågar jag mig?

Nu ska jag titta på Factory Girl... kanske vill jag flytta till NY igen efter det... undrar vad jag skulle göra en fredag i NY? Skulle jag vara jättenöjd? Troligvis inte. Kommer inte ihåg att jag var det...

Jo nu vet..jättejättenöjd skulle jag vara i sängen brevid Dave Gahan. Men det kommer inte hända så jag behöver en annan lösning??

crackgrrl

men du! da skulle du ju vara ute och dricka cocktails med mig! som du fick betala eftersom jag inte har nagot jobb! :)))

2008-08-15 21:11:50

Moot

@crackgrrl:haha japp i denna fantasi kanske jag hade ditt gamla jobb då... eftersom vi verkar göra samma skitsaker... Drinkies on MEEEEEEEE. Skål!!

2008-08-15 21:17:10

crackgrrl

hihi. skal!

och jag VET inte sakert om det var Dave men det sag fasiken ut som han... och han har blivit paparazzifotad pa samma McD ett antal ggr, sa... :D

2008-08-16 00:00:16

Pocks

Men nöjd och supernöjd och superlycklig är ju bara temporära begrepp - det går inte att ha det som normaltillstånd - det finns inte en kotte på jorden som har det så - då skulle man ju aldrig stå ut. Vad fanns det då att se fram emot? Däremot kommer det ju i små intervall och det är ju de stunderna man ska komma ihåg. Vardagen är ju liksom bara vardag - och att vara tillfreds i den är väl kanske ett rimligt mål. (Fy fan vad tråkig jag låter, haha. Men jag tror det är så)

2008-08-16 08:32:18

Moot

@Pocks: som vanligt har du rätt :-).. men ibland kan man väl få känna den där superlyckan... den var länge sen....

@crackgrrl: i min historia var det Dave "jag vet en tjej som har sett Dave äta Chicken nuggets i NY"... banne mig :-)

2008-08-16 09:32:59


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!