Hjälp! Jag - en enstöring??

Moot 2008-08-15 09:22 (5 kommentarer)
Jag tror jag håller på att bli folkskygg... vet inte vad det är men jag vill bara vara hemma och titta på TV. Känner att jag inte vill boka upp mig på saker "för jag vet ju inte hur jag kommer känna just den stunden". Eller så är jag bara fruktansvärt egoistisk. Resultatet av att inte ha behövt tagit hänsyn till någon annan på flera år. Varit singel och även lång borta från min familj...hmmm illa.

I helgen har jag som alternativ att åka hem till mor och far och hjälpa dem med nya huset. Väntar lite på att höra vad det blir för väder. Men jag vet inte...vill jag? Hmmmm. Det andra alternativet är att imorgon em åka ut till i skärgården och hälsa på min kompis och hennes mamma som skall vara i sitt hus hela helgen.. dricka lite vin, snacka etc etc. Men då måste jag VERKLIGEN vara social och bli granskade av hennes mamma (som förövrigt är en riktigt rolig krutkärring)... men då måste jag sova kvar... coh massa av min dyrbara ensamtid (som jag har GOTT om) försvinner. Jag känner att jag bara vill vara hemma, gå och träna, åka till Pocks och fika, kolla på film och pula. MEN det börjar bli ett mönster... not good.. måste ta tag i mig själv!

WAKE UP MOOT!!!

Pocks

NEJ! Inte ego och inte resultatet av något sådant - utan effekten av ett jätteintensivt rikt liv under väääldigt lång tid - du har ju gått på superspeed flera år om du tittar tillbaka på ZH och IoM och sen hur sommaren varit med happenings och besök som avlöst varandra i långa banor. Njut av det där och stanna hemma - jag vet exakt känslan och den ska du bara bejaka utan att känna något negativt inför den. Bara så får du kraft att orka med hösten och vara en bra Mootie. Länge leve Moot, liksom! Ta dig en egenhelg och var bara du - sov länge, ät det du vill, träna det du vill, kom förbi på fika om du vill eller stanan hemma om du inte orkar - jag kommer vara hemma ett och ett halvt år så fiaktid kommer att finnas från mitt håll i alla fall! Njut av ledighet och fri tid.

2008-08-15 10:38:30

Moot

Pocksan - alltid lika vis :-). Tack nu känns det bättre!

2008-08-15 10:44:19

Mysan?

Jag är inne i samma läge just nu. Vill bara vara hemma. Tills jag har läkt. Mentalt. Och jag tittar nästan bara på tv. Så skönt.
Va hemma du. Softa. Mys. Och ändrar du dig så finns det ju sällskap att tillgå. :-)
Kram

2008-08-15 11:32:52

Moot

@Mysan: det känns bra att man inte är den enda som sitter hemma och ugglar :-). Tack och kram

2008-08-15 11:35:27

Doriz

Jag är periodare. Och man FÅR tacka nej till något kul, livet flyger inte förbi. Om du vill slappa lite gör det, då orkar du ju ha JÄTTEkul senare. :)

2008-08-15 14:57:38


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!