Söndag söndag söndag :-(

Moot 2008-08-10 10:14 (2 kommentarer)
Är det helt sjukt av mig att vilja vakna upp till lite regn en söndag? Jag har en slagt hatkärlek till söndagar. Kärlek till att det är en hel dag då man bara kan slappa... hat för att jag alltid får för mig att alla lyckliga par/familjer har massa mysigt för sig.

Jag slits alltid mellan olika alternativ. T ex.. just nu skiner solen och jag tänker att man borde kanske ringa någon, ta en prom på Djurgården och njuta av det härliga "förhöst vädret". Å andra sidan har jag tvättstugan klockan två och hade hoppats på regn så jag kunde ligga i soffan och glo på film. En plan börjar ta form dock. Tror jag skall ta mig till Barkarby Outlet och fynda Rockport skor till hösten... kanske höra om kompisen där ute vill ha en snabb fikagäst.. MEN det blir kanske mitt i lunchen för henne. Hmm sen hem och tvätta.. skulle även behöva gymma... ahhh jag vet inte. I-lands problem...givetvis...

Annars blev jag i går kontaktad av någon från the past. en "vän" som jag inte är särskilt stolt över. Vid 23 års ålder så hade jag något slags förhållande med en ganska känd profil från min hemstad... som var gift och bra mycket äldre än mig. Nu poppade han upp som gubben i lådan... sjukt. Jag vet inte vad jag känner om det. Ingenting tror jag. För jag tror inte jag är kapabel att känna något mera.

Kan man äta kexhoklad till frukost?? Nähä inte det...

Häpp!

Pocks

Klart man kan! Mumsa i dig. En sån är ju ... ja.. en stadig macka i princip så dynga i medan tid är! :)
Och åk på lunchfika hos vännen -. jag är säker på att hon vill ha besök även om det är mitt i maten. Och vidare säger jag att vi ska gå på gratisteater vid två, tror jag, om du vill haka.

2008-08-10 11:11:28

Doriz

Men VAAAD vill HAN? Han hade dåligt omdöme då, och risken finns väl att han har det nu...jag skulle ignorera.
Fast nyfiken blir man ju.

2008-08-10 14:02:10


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!