OS

Moot 2008-08-08 14:18 (3 kommentarer)
Varför tar folk för givet att man är intresserad av OS? Det är som att när det gäller sport så skall man bara vara intresserad. Det skulle inte inte ens slå folk för en sekund att jag skiter blankt i det. Nu står TVn på här på kontoret och invigningen dånar ut. Nu är väl kanske invigningen det enda jag skulle kunna vara måttligt intresserad av... men nääää inte ens det.

En gång när jag jobbade i England så hade min chef gett alla killar i MITT team ledigt en morgon för det var ju VM på tv. Där satt jag med bara två tjejer kvar och telefonena ringde konstant. Jag sa till honom att "om Depeche Mode har premiärvisning av sin nya video på MTV en morgon - får jag vara hemma då"? han tyckte att jag var dum... och många med honom när jag förtäljde denna historia. Varför är det så? Varför är vissas intressen mer viktiga bara för att flera är intresserade av det? Själv kan jag i mitt egna huvud dumförklara folk som tycker att sport är viktigt. För vad spelar det för roll i det stora hela vem som vann? Det spelar heller ingen roll om Depeche har premiär på sin video.. men jag skulle heller inte be om ledigt. Men men det här är bara mina tankar och jag skulle ALDRIG säga åt någon att dom var dumma för att dom ville kolla på sport eller OS. Alla har ju självklart rätt till sina val. Men jag blir sur när jag blir påtvingad och folk tar för givet att man tycker samma som dem.

Så det så. Nu skall jag ta en kexchoklad till kaffet :-). Kanske bjuder jag min kollega... fastän hon är dum...haha.

C.

Just för att FLER är intresserade av det.

Jag har haft valpledigt. Det tyckte jag var fint - för får folk med ungjävlar barnledigt, skall väl jag få ha valpledigt?

2008-08-08 20:03:11

Moot

Det är inte motivering nog. Skall man diskas bara för att man inte tycker som andra... det går ju emot allt vett. Det köper jag INTE INTE INTE!!!!! Men det där med valpledigt. Det kan jag inte annat än hålla med om. Jag vill också ha valpledigt!!

2008-08-08 20:13:33

crackgrrl

jag vill ocksa ha valpledigt; jag vill ha en ny liten valpis men det ar ju bara att glomma om man inte kan vara hemma med det lilla knytet i borjan :(

2008-08-09 04:21:53


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!