Fina restaurangen??

Moot 2008-08-06 23:01 (4 kommentarer)
Hade besök från Isle of Man här idag och bokade bord på fina restaurange Le bar rouge.... jojomänsan fint som kattskit i vällingen... men fel hade man.

Kom in och satt oss vid bordet och alla tre beställde varsin drink. Kyparen försvann kort och kom tillbaka med vatten.. men ställde brödet på ett annat bord vid sidan om. Vi satt och skvallrade ett tag och insåg snart att det hade gått 25 minuter och vi hade inte fått våra drinkar... och inte vårt bröd. Gick då en trappa ner för att hämta kyparen som då kom upp med våra drinkar och ursäktade sig med ett "jag hittade ingen mango"... nej det är väl i och för sig en ursäkt men då kanske man kan säga något?

Vi bad försiktigt om brödet då vi var jättehungriga. Han sa då "men jag tyckte inte ni skulle ha bröd till drinken men visst kan ni få det". Sen försvann han och var borta i en minut och kom med... MATEN??? Vi bara tittade på honom och sa försiktigt (och trevligt) att det kanske var lite tokigt med maten nu när vi just fått en sliskig cocktail.. varpå han surt sa "jaha skall jag bara sätta den här då och låta den kallna"? Vi tittade frågande på varanndra och han la då till att han kunde ju skicka ner den i köket så att dom höll maten varm? Ja och tack vad fint stammade vi trevligt fram.

Vi drack sedan upp våra drinkar och satt och väntade kanske en kvart. Då fick vi ropa honom till oss igen och sa att nu var vi klara men två utav oss hade inte fått beställa dricka till maten och kan vi få göra det? Nu var han riktigt otrevlig mot oss men hämtade snabbt drickat. Sen tog det ca 10 minuter och vi vinkade till oss honom och frågade om kanske vi kunde få maten nu? Varpå han sa att "det kommer ta lite tid för då ni inte ville ha maten så bad jag dem göra ny mat så att ni skulle få fräsch mat". Jaja tänkte vi att det var ju fint men det kanske du kunde ha sagt?

Kort efter kom maten... det var INTE ny mat kan jag säga. Mina vännder hade beställt risotto som var så salt att det inte gick att äta. Min "tjusiga" hamburgare var kall och hade ett tjockt segt lager stelnad ost på sig... är det vad man kallar bra mat? Det är ju trots allt en känd kock som har startat stället? Nej fy och usch allt blev helt pannkaka. Jag säger inget om saker går fel så länge kyparen är trevlig och maten smakar gott. Men det här kan jag inte rekommendera. vi blev så sura att vi skippade dessert och gick till TGI Fridays och drack varsin stor glassdrink....haha.

hj

ämen fy fan vilken besvikelse :-(

2008-08-07 11:40:56

crackgrrl

gud vad daligt!! vilken javla idiot. jag hade skrivit ett brev till agaren och klagat!

2008-08-07 12:26:03

Moot

Skriver ett mail just nu.... usch vad värdo

2008-08-07 21:24:42

Garbo

Det låter helt obegripligt.Hur kan Rouge ha så värdelös servis?! Han gjorde ju _allt_ fel!! Vad bra att du kontaktar restaurangchefen. Hoppas ni blir rikt kompenserade. Fan vad hemskt, med gäster och allt! Stackars er. :(

2008-08-09 00:10:57


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!