Det blev

AnnA 2008-08-06 11:00 (2 kommentarer)
en bra kväll. En promenad med Lillebror under regntunga moln. Vi hade tur och det kom inte mer än några regnstänk. Sen fixade vi lite enkel kvällsmat. Stekte en korv, ägg, gjorde en sallad och macka till det. Lillbror fick dock hundmat och lite leverpastej :)

Särbons äldsta dotter ringde och ville ha hjälp med sitt cv. Alltså fick jag sällskap till fikat och hon fick sina papper fixade. Lite fattades så hon fick med sig en "att göra lista" till idag. Ska sms henne snart och kolla så allt gick bra. Inte lätt att steppa in i vuxenlivet i början.

Det blev ingen ättika i hundgården igår kväll, det skulle vara torr väderlek för att medlet ska verka bra. Nu hoppas jag att det inte regnar idag, så jag kan fixa detta innan jag måste plocka fram lien :) Just nu skiner faktiskt solen utanför mitt kontorsfönster.

Jag har också hunnit med ett samtal med systerdottern. Fick en önskelista till dopet av hennes lille pojke om 2 veckor. Får tillbringa lite tid på stan inom det närmaste tror jag. Det blir ingen traditionell present i alla fall. Det får han så det räcker av äldre släktingar.
Han ska bära samma dopklänning som hon själv döptes i och även mina barn döpts i. På det viset får även mormorsmor vara med, även om hon inte lever längre. Hon har nämligen virkat den. Det känns bra.

crackgrrl

en virkad dopklanning! oh sa sott.

2008-08-06 16:32:30

AnnA

@crackgrrl, den är väldigt fin. Det bästa är att den går att variera så det ändå blir personligt. Systern min döpte sina barn helt vitklädda under den. Jag sydde upp ett foder i gammelrosa siden som fick skymta genom den virkade klänningen när jag döpte mina.

2008-08-06 20:36:39


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007