Krossat glas till alla barnen

Anni 2008-08-03 22:13 (inga kommentarer)
Mitt största hatobjekt just för tillfället är idioter som kastar flaskor på stenarna vid havet så att det blir vassa glasskärvor på badstranden där barnen springer barfota!

Min syster med son kom hit idag och direkt efter maten gick vi ner till stranden för att leta efter krabbor. Vi hann inte mer än ner till stranden förrän lillgrabben trampade på en glasbit. Blodet flödade, barnet grät, mamma och moster fick bära till närmaste fik och be om första hjälpen-lådan.

Det blev hushållspapper, en skål vatten och några plåster. Nåja, det funkade det oxå. Så där satt jag och försökte leka doktor och framför allt lugna ner mor och barn.

Det var ett djupt sår, så jag sprang hem efter bilen och så åkte vi in till akuten. Man vet ju hur det brukar vara, så jag antog att vi skulle få sitta där halva natten, men där hade vi tur! Det tog en halvtimme, sen hade han blivit avtvättad, ordentligt genomletad efter glasflisor och omplåstrad.

Sjukhuspersonalen var verkligen bra! Så mjuka och gulliga mot honom och han var tapper och kved knappt när doktorn klämde på såret. Nu har han sett på videofilm och ätit kvällsmat och ritat lite och verkar nöjd med livet igen.

Det är bra med compeed-plåster! Nu har han ett extra lager "skinn" under foten, som förhoppningsvis ska skydda tills det läkt.

Nu sitter jag här och bara är tacksam att det inte var värre. Men dom jävlarna som slänger flaskor skulle ha ett rejält kok stryk!

Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!