Ja herregud... vilken pärs

Moot 2008-08-02 19:26 (inga kommentarer)
Jag har alltid sett mig själv som en karusellmänniska men här sitter jag och är helt fääääärdig. Dagen började sju imorse med nagellackning, hårtvätt och lockning (av min lillkusin). sen tog vi tunnelbana och Djurgårdsfärja ut. Väl inne med åkband på armen så började det:

Radiobilar: Moot: Ahhh detta går ju bra. Riktigt lajbans och jublar högt till lillkusinen(hädanefter L) "jaa vad kul den här skall vi åka igen"

Snabbt vidare till Lustiga Huset...vi fixade trappan båda två och det var lite av ett träningspass att ta sig runt men kul som sjutton och jag tänkte glatt att det här går ju finemang.

Vilda musen: någon slags miniberg och dalbana men attans vad nervös jag var. Barn förstår ju inte... det KAN vara farligt.. tänk om greppen släpps och vi far världens väg...jag skrek så jag fick ont i halsen.

Blå tåget: lyckades intala L att blå tåget var kul... kunde då andas ut även om det är lite spöksaker.

Flygande mattan: L fick syn på flygande mattan som jag trodde att hon inte skulle tordas ge sig på. Ack vad jag hade fel.

vikingaskeppet: efter den färden var jag bra mör och frullen åkte upp och ner. lyckades intala L att slänggungan endas var för barn så hon fick nog åka den själv.

Vid det här laget tänkte jag att nej nu får vi åka hem... men vi gick över till "barnsidan" och L fick åka några mindre roliga karuseller.. och jag lyckades vinna "boom-ball" highest score of the day :-).. och en jätteapa. Sörplade i mig en Loka.. och sen började jag känna mig pigg igen.

Dagen fortsatte i samma tecken.. och vi gjorde samma runt TVÅ ggr till.... låt mig säga att Lustiga Huset inte är så lustigt vid tredje besöket... mer som en hinderbana....

Annars så slank det ner både glass och sockervadd... som sig bör och vi hade gräsligt skoj.

Nu sitter jag och tar igen mig framför Madicken och ser fram emot morgondagens äventyr med Pocksan.

Over and out!

PS. Nämnde jag att det regnade hela dagen....

Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!